Fischer og weirsøe en ny duo

Ja desværre, eksistere Fischer og Weirsøe ikke længere, men jeg arbejder på nye sammenspils duoer. Jeg lader dog det hele blive liggende, det har jo en historie at fortælle. 

Ja vi får forhåbenlig snart en ny hjemmeside. Men indtil da må I lige tage til takke med at bruge denne side.

FISCHER OG WEIRSØE duoen opstod faktisk i køkkenet på Græsrodsgården til vores irske træf her i foråret 2019Jeg sad ude i køkkenet og spillede et eller andet og pludselig kunne jeg bare høre en kvindestemme, bag min ryg der bare sang super godt. Det var Bodil Weirsøe der pludselig bare dukkede op Vi sang lyn hurtigt 2 stemigt og det lød bare super godt. Jeg var ret sikker på at en person med sådan en flot stemme måtte bare være engageret til et eller andet professionelt band. Det er Bodil også. Bodil synger med i bandet “De lystige” til alt held har bodil også tid og kræfter til at være med hos mig, eller omvendt. Det er vildt fedt at spille med en person der er så dygtig at jeg får mit eget spil til at fungere og det kommer op på et helt andet professionelt niveau.

https://youtu.be/JNd2MYwyFJI

Her over vores hit Corona Corona Bye Bye. Den blev indspillet i 2020. Lige da Coronaen havde holdt sit indtog i Danmark

Her over en anden video fra vores øver

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!