GRÆNSER FOR VÆKST

Jeg har bestemt ikke løsningen, sådan umiddelbart, men vi er altså nød til at gøre noget ved det. Men samtidig, så lagde jeg mærke til at vores statsminister Mette Frederiksen, lagde vægt på at hele deres politik er lagt an på, at der netop kommer vækst. At vi skal blive rigere, rent materielt. Jeg syntes, det er fyldt med dilemmaer, da det samtidig er det der er årsagen til at vi er ved at drukne i alt det der bliver produceret. Jeg har hele tiden sagt, at vi skulle i stedet satse på at sælge musik. Jeg tænker, at vi har alle de fantastiske x faktor deltager. Vi producere en fantastisk talent masse, til ingen verdens nytte Jeg kunne godt bruge nogen af alle de talenter til at indsynge og indspille mine ting.

KAT HER OVER KAN KØBES I WEBSHOP. SELVFØLGELIG UDEN TEKST

Jeg har været uden for cirkulation på Facebook i en månedes tid, fordi jeg igen fik en uberettiget straf. Jeg havde givet udtryk for en person, der havde lavet et billede af sig selv, som en firkantet klods. Jeg kommenteret til et af hans indlæg, at det måtte vel være derfor at han så havde firekante meninger. Det fik jeg en månede udelukkelse for. 

Men jeg har bestemt ikke brugt den tid til at sætte mig over i et hjørne og sur mule. Jeg har arbejdet på en ny præsentations video, der skal ud i hele verden. Jeg har indspillet nye melodier. Lavet flere kunst billeder. Jeg har fundet en metode til, at jeg kan udkomme i hele verden. Samt at jeg vil kunne sælge plakater i hele verden. Det vil sige at jeg sælger mine billeder, hvor jeg har lavet en aftale med et trykkeri, der kan lave mine billeder til plakater. Detsuden har jeg lavet en masse fotos, som jeg også vil kunne sælge til hele verden, som kan komme i mine videoer og da jeg jo har masser af musik at udgive, så er det jeg går i gang med.

Jeg vil ikke bruge så meget tid på at skrive politiske kommentar med fare for at blive udelukket fra Facebook. Jeg syntes det er blevet bedre, at der nu er kommet flere der gør det. så jeg behøver ikke at være så aktivt der ude. Jeg vil arbejde meget mere med min musik.

Hvis der er nogen musiker og sanger der læser mine ting, så må man meget gerne skrive en tekst til en af mine melodier indsynge den og sende den til mig på jfn@musik.dk. Man kan også udgive hos mig med egne ting, men det koster 1000 kr. Det skal lige understreges at det må kun udkomme hos mig. Ikke på spotify eller andre steder. Heller ikke På Facebook. Twitter eller Link-in. Det skal jeg nok sørge for at det bliver.Hvis der er en person der ude, der godt kunne tænke sig at arbejde med en masse ting vedrørende musik produktion, så må man også meget gerne henvende sig.

Alt det her afsted kom, fordi jeg indledningsvis fortalte om hvad vi skal gøre ved vores klima problemer. Vi får også af vide, at vi er et folk der er mest lykkelige i hele verden. Det ved jeg ikke hvor meget vi er. Vi er blevet opdraget til at tænke negativt og det er det der både giver angst og depression. Men det gør også at mennesker forbrugere mere skrammel og på den måde skaber mere profit.

 Jeg ved at mennesker hire efter at blive lykkelige. Det gælder over hele verden. Jeg har samtidig også hørt det musik der blever spillet i hele verden, er den samme slags kedelige dåse musik. Så jeg tror at mit indslag vil være meget bedre og en kilde til fornyelse. Hvorfor gå til en masse lokal radioer, når man kan gå til min side www.jfnmusik.dk og få ny inspirerende musik og kunst. 

En tanke om “GRÆNSER FOR VÆKST”

Skriv et svar