Forsat fra facebook 0204211235

Logo Jan Fischer-Nielsen 2021

( Fortsat fra Facebook)……. blive meget store på det her projekt, det er jeg meget overbevist om. Nu er jeg ved at få  en professionel opbygget webshop.(den ligger her inde i maskin rummet, der er lige et par detaljer, der lige skal ordenes først) Jeg har fundet ud af hvordan jeg kan komme ud til hele verden, altså vi kan eksportere. Der kan komme store indtægter ind til virksomheder og der kommer en masse skatteindtægter ind til samfundet. Jeg flygter ikke i skattely. Jeg har fået meget af samfundet. Nu vil jeg betale tilbage med rentes rente.

Jeg bar tænkt,  at jeg vil sælge ting med mit logo på, sådan at jeg har eneret på de ting jeg sælger. Webshoppen kommer først rigtig ud når der er nok varer i den, så jeg kan komme igang. Hvis jeg ikke får nok Danske varer, så begynder jeg med de udlandske. Men lad os nu se.Jeg har forløbig en levenradør af t shirts Jeg får nok også en anden levenradør af ting til vovser. Men det hele er super nyt. Måske noget  mod indbrudstyve…

Jeg har lagt mit musik gratis ud til alle, da det er faktisk ud fra en spirituel betragtning, at musik skal være gratis. Jeg syntes, at min betragtning dog er mere ædle, end f.eks. You Tube som bare stjæler andre menneskers arbejdede, udnytter det til egen fordel. Det er dem jeg kalder for skurke i habitter. Jeg ved at musik er en af Guds metoder til at kommunikere med os mennesker på, samt at give os den spirituelle energi. Vi kan ikke undvære det. Flere af jer har en hovede telefon i øret hele tiden. Jeg kan bare sætte mig ned og skrive en ny melodi og be en bøn, så har jeg det også  bare  fedt.

Men nu er altså min webshop oppe og kører. Betalings systemet er på plads. Det er jeg super glad for. Jeg regner med at det her jeg skriver her bliver en fortsat historie, som kommer ud på Facebook undervejs, sådan at jeg deler med jer hvad der sker af nye ting.

Skriv et svar