HYPNOTISØREN PÅ TV NYTÅRSAFTEN 2020

Handler det i virkeligheden om at vi alle er hynotiseret i at være forbruger og stemme dyr i forhold til valg. Jeg har jo påstået det på min blog om at vi alle er påvirket gennem rigtig mange år, ved hjælp af negative historie, at blive mennesker der var gode forbruger. Måske har jeg mere end ret. At vi oven i købet er hypnotiseret til at være det? jeg ved ikke om det forholder sig sådan, men det er da mærkeligt, at der ingen der har stillet spørgsmål ved tingenes tilstand? Jeg ved, at vi har et rigtig god måde at forhandle overenskomster på, man kalder den for den danske model. Det er også rigtig meget bedre end at vi går ud og banker hinanden oven i hovedet, men taler os til rette om problemerne. Det syntes jeg bestemt også stadig vi skal gøre. Men hvad hvis nu der ikke var forskel på om man var arbejdsgiver eller arbejder?

I de her Coronatider har vi noget der hedder samfundsind, det var sådanne ting, der ville være fedt hvis alle havde. Men det kommer nok ikke til at ske sådan lige med det samme. Det er vi nok for egoistiske eller måske er vi i virkeligheden hypnotiseret til at være egoistiske forbrugs og stemme dyr?

Skriv et svar