Indspilnings procesen

Jfnmusik.dk logo belongs to Jan Fischer-Nielsen

Ja jeg bliver lige nød til at sætte ord på hvor fedt jeg syntes det er i øjeblikket. Jeg har investeret i en ny Imac og nu det giver en super fed oplevelse af at indspille musikken. Jeg har oven i købet fundet ud af en metode til at jeg faktisk i de næste 3-4 år vil kunne udgive nærmest hele tiden. Jeg vil også kunne sælge noderne til mine værker. Mange af dem er jo skrevet for store orkestre. Jeg kan sidde og lave det som om det er et stort orkestre der spiller det. Selvfølgelig kunne det være rigtigt meget bedre hvis det var et rigtig levende symfoni orkestre der spillede mine ting. Men på den måde jeg gør og I andre, kan man høre hvordan det vil lyde med et rigtigt orkestre.

Desuden har mit musik program et hav af muligheder, så som rigtig mange midi stemmer, eller syntiziser lyde. Programmet hedder Logic pro x, som antyder at det er et professionelt program. Jeg har også en midi guitar eller guitar syntiziser og den jeg bruger i dag, har overhovedet ikke nogen forsinkelse, som har været ualmindelig irriterende på de tidligere midi instrumenter.

Jeg har også elektriske trommer som jeg kan supplere med, desuden bliver alt midi omsat til noder som man kan gå ind og rette i. Jeg bruger sædvanlig en grundrytme som ligger i Logic og kan lave fillins med hjælp af mine el trommer.

Et andet fedt er at jeg kan indspille når det passer mig. Jeg kan udgive når det passer mig. Det giver en fantastisk frihed. Jeg vil også kunne lave musik videoer. Men lige nu producere jeg musik. Jeg håber at få lavet et abbonemens ordning og et salg af mine noder, det sidste tror jeg er hurtigst til at lave.

Jeg kører noget reklame kampagne i øjeblikket, jeg håber også du som læser af siden her hjælper mig med så mange som muligt får kendskab til siden her.

Skriv et svar