Juletegne film er tegnet færdig

Ja så blev min juletegne film tegnet færdig og jeg skal i gang med at indspille de 5 sange, der er tilknyttet, den små børns musikvideo, som jeg har tænkt mig skal udgives til jul. Eller i de 4 december måneder. Med et nyt afsnit hver uge. Jeg har skrevet historien for mange år siden sammen med nogle børn på Rolfgårdens fritidshjem hvor jeg arbejdede som pædagog. Jeg havde faktisk omdannet hele min stue til en teater scene. (Det var meget at jeg fik lov til det) og hvor jeg lavede drama med børnene. Jeg fik også lavet en anden historie og et andet stykke, men jeg har ikke  taget stillling til om det også skal udgives på min youtube kanal.

Desuden går jeg i samarbejde med Mette Steiner om at indspille som film en musical. jeg har skrevet, som jeg har fortalt til vennerne på Facebook for et år siden Vi går i gang med at indspille videoen eller kort filmen her en gang i september. Det er en lidt speciel spirituel forstilling. Som jeg har skrevet på i flere omgange. Musikken blev for meget af den skrevet for 30 år siden og er for kor og orkester. Det tog mig faktisk 2 år og skrive i partitur, uden at rigtigt kunne noder. Internettet var jo ikke rigtigt opfundet den gang. Så det var noget med at rende på biblioteket, hvis man skulle have informationer af den art. Men det lykkedes mig at skrive 9 numre og i sommeren for to år siden blev jeg færdig med historien og der kom yderlige 7 sange på. Jeg fik skrevet historien og disse yderliger 7 sange på 10 dage. Mette Steiner har været og er med ind over og bearbejde teksten, sådan at den er mere ordentlig. Vi vil selv spille alle roller og vil bruge masker for at ændre vores karakter.

Ellers er sommerferien ved at være afsluttet og jeg går igen i gang med at udsende videoer. Jeg laver en præsentation om den på næste onsdag og så udkommer den på næste Lørdag. Jeg har ikke på nuværende tidspunkt tænkt mig hvilken en.Men jeg tror det bliver min meget flotter vintervideo jeg sender ud. Med musik med mit gamle JFN Band. Der vil i løbet af efteråret og vinter udkomme på nye og lidt ældre videoer jeg har på lager, men jeg vil fortsat producere nye.

Jeg har også planer om at lave en tegne kort film, som er basseret på en historie jeg fortalte de børn jeg var på koloni med, som godnat historie. Jeg inddrog børnene i historien, det syntes de var mægtigt skægt. Jeg fik dem meget hurtigt i seng og de var vildt spændt på, hvad jeg havde fundet på. Der var også de børn der faldt i søvn og jeg kan ikke helt huske hvordan de reagerede på det. Hvis der skulle være nogen børn fra i sær Rolfgårdens fritidhjem, der læser det her, så må I gerne kontakte mig, for at fortælle mig jeres historie om hvor meget I kan huske af det.

 

Skriv et svar