Et jule eventyr

www.jfnmusik.dk logo

Er det ikke for tidligt at tale om jul? Nej ikke for mig jeg er i gang med at lave en tegnefilm eller animation, for børn. Der handler om den stygge heks, der vil have fat i prinsessens skønhed. Så det er både en lidt uhyggelig historie og en rigtig hyggelig historie. Hvor der kommer lidt sange i og en masse nisser

Der skal tegnes omkring 300 styks tegninger til en sådan produktion, så det er et kæmpe arbejde. Men jeg regner med at jeg begynder at udgive mine musikvideoer igen om en uges tid. Jeg har en masse videoer parat til jer, som jeg vil sende ud løbet af efteråret. Der er nogle ældre som er produceret helt tilbage i 15-16 stykker.

Jeg glæder mig rigtigt meget at præsentere min vinter video, som er med nogle super flotte vinterbilleder og mit daværende JFN Band indspillede. Den kan I godt glæde jer til. Men I kan glæde jer til alle mine videoer

Skriv et svar