Light of love et 80ér hit

Jeg har lagt et ret fedt nummer ind i shoppen som I kan hører her i sin fulde længde (Scroll længere ned på siden her), men hvor jeg lige taler lidt oven i. I kan som sagt få det inde i shoppen, helt uden min talen ind over.

Som jeg også siger her på indspilningen, så er det et gammelt nummer jeg har indspillet for mange år siden og at det ville være synd hvis det bare skulle ligge der på en hardisk. Så er det jo rigtigt dejligt at man nu har en sted af gøre af sin musik. Nemlig her på disse sider og at I også nu har den mulighed for at købe min musik.

jeg har tænkt mig også at jeg vil spille nye ting ind også. Men det er også forde jeg er i gang med at lave en ny video, som skal rigtig ud i den store verden og der skal jo helst en masse rigtig gode nummer på. Det var derfor at jeg faldt over den her perle at den måtte jeg ud med nu. Jeg skal jo også øve mig i at uploade selv. Det gik faktisk vildt hurtig, jeg skulle helst nå mens den unge herre der har bygget min shop, lige skulle se om jeg nu gjode det rigtigt inden han skulle videre.

Jeg har egenlig ikke så meget forstand på andres musik. Så om det er et 80´er nummer eller et helt 3 genre, det aner jeg faktisk ikke. Så hvis I syntes jeg er galt på den så må I meget gerne gøre mig opmærksom på det. Jeg har vist også et andet nummer der hedder Light of love, så derfor er det jo også fint at kalde det her for “Light of love et 80ér hit”

Light of the love et 80ér hit

Skriv et svar