Nye varer i min webshop

Ja nu er der ved at komme rigtig almindelig varer i min webshops. Jeg har ellers altid ville have lavet det sådan at det skulle have æret danske varer, der skulle have været i min webshop. Det har desværre ikke lykkedes mig at i nu at have fået danske vare i. Så jeg er nu nød til at gå til udlandet. Om det er på grund af min politiske indstilling eller hvad det skyldes ved jeg ikke. Men altså nu bliver det sådan at jeg kører med det udlandske et stykke tid og så må vi se om de danske virksomheder får øjene ordenligt op for mit system. Jeg vil altså kører med fuld speed med det her system og selvfølgelig, kan der opstå svipser. men jeg vil gøre mit bedste for at det bliver stadig et så ordenligt system som muligt. Det jeg bruger er noget man kalder for dropship. Jeg har ikke varen i min hånd, men man kan sige at jeg formidler den videre. Jeg håber I vil tage godt i mod systemet.

Skriv et svar