lys arbejder

Ja jeg har fået af vide at jeg skal være lys arbejder. Det mener jeg, at jeg må bruge dette medie til at være, så derfor er jeg i gang med brain storm på min næste video. Den skal indholde selvfølgelig en masse musik. Men I det hele taget vil jeg jo gerne ha en masse positivitet pumpet ud i verdens samfund. Jeg var via Facebook så heldig at nu kan jeg komme ud i hele verden. Jeg fik udsendt en video som kom ud til ca 3 milioner potientielle seer i hele verden. Det er bestemt ikke mange, men det er da en start, som jeg selvfølgelig vil følge op på og jeg har også masser af dejlig musik klar til jer.

Her over er der en reklame for mine egne produkter fra min nye og det er også det nye, at jeg fra nu af kommer til at reklamere for mine egne produkter. Både i mine videoer og mine forskelige artikler og historier, som jeg har tænkt mig at underholde jer mine besøgende med.

Min sidste video fik jo verdens premiere og kom u d til 3 milioner mennesker på verdens plan. 3 milioner er selvfølgelig ikke ret mange. Men det er en start som jeg selvfølgelig vil følge op på. Jeg har nu også fået en webshop, hvor der kan sælges musik og en andre ting. Det er ikke sikker på at jeg bliver rig på det.Men det er heller ikke formålet. Heller at smide en masse gode frø ud i verden, sådan at det bliver en glæde at komme her ned på jorden, som jeg ladet mig fortælle fra den spirituelle verden som jeg også er en del af.

Jeg er godt klar over, at der er menneske,r der ikke er parat til den slags ting. men det behøver man ikke at være for at få en god oplevelse, med mit formål med min blog og med min musik. Hvis bare en million mennesker, ud af de mange milliarder mennesker vi er på denne jord får et eller andet ud af mine sider, så er det hele jo givet fint ud.

Så altså jeg er i et lidt tænke mode og brainstorme mode. Samtidig skulle det gerne blive smukt vejr her i de næste dag og så er det ikke sikkert at jeg får tid til at lave så meget. Selv om jeg har tænkt mig at lave videoer fra min vilde have. Men nu får vi at se.

Skriv et svar