Henrik qvortrups nye håndlanger

Hvordan ser den optimale verden ud. Jeg ser meget mere genbrug. Måske skal v dele mere. Det er bestemt vigtigt at vi taler sammen om at finde løsninger og det er da klart at det skal vi også gøre med dem der har pengene. Men problemet med dem er da de er så utrolige ide forladte. Ideerne skal komme fra sådan nogen som os. Jeg har faktisk en ide der faktisk må strande fordi de danske virksomheds ejer, ikke er get med i mit projekt. Jeg har måtte gå til udlandske aktører bare for at få ordenlige vare i min webshops. Det er da utroligt sørgeligt at de danske kapitalister ikke kan finde på bedre løsninger. At ved at støtte mt projekt som vil ud i verden og påvirke til en bæredygtig udvikling, sunder sam eksistens med hinanden. Men at de ikke forstår at der er eksport muligheder i mit projekt, det er rigtigt sørgeligt

Så derfor må jeg ty til udlandske aktører. Desværre at konstatere at de de danske penge mennesker ikke er interesseret i at få nye ideer til produkter, som min ide går ud på. De er heller ikke interesseret i at eksportere. ja så må jeg jo nøjes med at skrive artikler her i mit eget verdens magasin eller avis. Det er jo også helt fint at nøjes med det. Jeg har haft en meget ukonstruktiv debat med en af skurkene i habit over på Link in. Jeg skal da gerne indrømme at min egen argumentation ikke var så meget bedre end modparten, men jeg vil heller lave konstruktive artikler på mine egne sider.

Men vedkommende Fleming L som er så lys sky at vedkommende ikke vil bruge sit fulde navn, men var medarbejder i den samme bank som der hvor jeg har mine små midler i. Som får mig til at huske at jeg vil skifte til Coop bank. Det er en kunde ejet bank. Det er Nykredit også vist. Men de har bestemt også vist deres ansigt. Jeg vil ikke længere støtte en sådan bank. Nu er jeg klar over at det nok ikke vil få dem til at røste på deres hænder, at jeg flytter mine små midler. Men jeg vil heller støtte coop, som i princippet jeg føler mere for, end Nykredit.

så som sagt vi skal til at øve os I at sige vi og ikke kun jeg. Vi skal væk fra grådigheden og over i ydmygheden. Være glade for hvor vi er. Ja vi er en af de mest rige lande i verden. Det skal vi fortsat være. Den nuværende regering altså socialdemokratiet, tror jeg viser den overordnet rigtige retning. Heldigvis har vi også de andre venstre fløjs partier, som også har noget rigtigt i sig. Selv om jeg syntes at I deres iver efter at positionere sig, kommer til at skyde sig selv lidt i foden. Jeg håber selvfølgelig at det er teater torden.

Ja jeg er rigtig glad for at jeg nu har egne reklamer for egne udlandske produkter. tænk hvis det havde være danske. Jeg har nu ikke opgivet i at få de danske med. Men foreløbig er det sådan. Jeg vil videre i nye artikler stadig skrive om hvor vi skal hen

Skriv et svar