Min musik og den klassiske del, som bliver rytmisk alligevel

Logo Jan Fischer-Nielsen 2021

Jeg skrev på Facebook, at jeg nu vil udgive noget mere klassisk musik. men det tror jeg ikke det bliver alligevel, altså kun klassisk. Jeg har fundet ud af en metode, så at musikken kan blive mere rytmisk, som jeg jo har det bedre med. Måske mere over i pop genren. Men måske I alle stil arter og på den måde så får jeg virkelig muligheder for en masse ting. Det er vildt fedt. Jeg håber I bliver lige så glade for det som jeg. Jeg vil nok forsøge, at skrive ind i mellem om det hele, så at I bliver orienteret om nye tiltag. Jeg udgav en video i går som måske ikke helt havde den effekt som jeg havde regnet med. Jeg ved ikke hvor mange af jer der så den. Jeg skal nok måske lægge den ud her også. Men faktisk så ligger den nu kun på Facebook. Man skal faktisk have kraftigt skruet op for højtaleren, så at den får den bedste effekt. Men det kan I prøve at gøre jer der ikke har set den.

Jeg er lige i gang med at indspille en ny melodi. Jeg syntes den er vild smuk. Det er jo også mig der har skrevet den, så er det nok ikke så mærkeligt at jeg syntes den er vild smuk. Ualmindelig melodisk, men det har jeg altid bestræbt mig på at skrive melodiske melodier. Jeg kan også skrive tekster. Men lige nu er det mest instrumental musik jeg roder rundt i nu.

Men altså hvis der er en af jer som lige får lyst til at skrive en fed tekst til en af mine melodier, så skal I bestemt ikke holde jer til bage. Nå det var nok lige hvad jeg fik plads til at skrive her i min indspilnings pause og så må jeg vel heller se at komme igang igen, håber I får det bedste ud af Corona situationen.

Skriv et svar