trump og de hjemmelige forhold

Logo Jan Fischer-Nielsen 2021

Kan man sammenligne med hvad der sker i USA og hvad der sker herhjemme,? Det syntes jeg godt man kan. men det vigtigeste først at I USA har demokraterne vundet begge kamre. det er virkelig vigtigt. På den måde kan der virkelig ske store ting. Det er også nødvendigt at det sker, da vi har vigtige ting, vi skal til at gå i gang med. Nemlig klima kampen.

Man må håbe, at demokraterne i USA skeler mere til den måde Mette Fredriksen kører tingene på, nemlig at det er hele Danmark, der er i Centrum. Det vil USA godt kunne lærer lidt af. Vi har bestemt også virkelig kræfter herhjemme, som bestemt har meget ubehagelige træk, hvor facisme og Nazisme ikke er langt væk. Det er vi nød til at gå i mod. Ved at sige fra over for dem. Vi så at pøblen i USA pludselig angreb deres parlement. Er det også noget der ville kunne ske herhjemme? jeg tror nok ikke lige det ville kunne ske. Der er lavet sikkerheds procedures ved folketinget, tror jeg, . men mon ikke der nu bliver indført skrappe midler i USA nu efter.det der skete i Onsdags

Jeg er af de opfattelse at vi er på vej ind i en ny tid, hvor både i USA og herhjemme skal vi væk fra småligheden, egoismen, den overdrevene ragen til sig selv mentaliteten. selvfølgelig er det vigtigt at vi har virksomheder, der også produksere ting og sager. Men det har jeg også omtalt før, at det er vigtigt at der bliver stillet flere krav til at de også er klima venlige.

Jeg så i går torsdag 070121 at nu er der kommet nye vejledning i hvad vi skal spise som er mere klimavenligt Det er det vi skal have indført på en masse af vores vare. Det skal tænkes ind i og det er man vist også i gang med i vores regering. Jeg må bare håbe at der også bliver indført at der kommer vegetariske mad på plejehjemmene. Jeg er jo selv vegetaraner, men kan bestemt også godt lide en god bøf engang i mellem.

Så det vare det heller ikke længe, før vi skal begynde at hele vores samfund. Men om vi overhovedet har brug for de blå i deres nuværende måder at agere på tror jeg ikke. Derfor kan de lige så godt nedlægge sig selv. vi skal gøre tingene på en anden måde. Jeg er i gang som I kan se, at have lavet et webbaseret magasin.Hvor musik, video og det skrevne sprog går op en en enhed.

Skriv et svar