Min nye youtube kanal i luften den. 23 marts 2018

www.jfnmusik.dk logo

Min første youtube udsendelse

Det her var en historisk dag, Den 23 marts 2018 kom min nye youtube kanal i luften, med en direkte test udsendelse som kan ses inden på min kanal, faktisk er det en drøm der går i opfyldelse.

Som ung fik jeg den her ide,eller noget i den her retning, at man måtte på,et tids punkt få den mulighed at kunne udgive musik på en alternativ måde.

Jeg var helt sikker på, før der var noget der hed internet, at en dag måtte der komme et system, hvor man kunne gøre sådan noget her. Som ung kunne jeg jo dårligt nok spille, men jeg havde bare sådan lyst til, at jeg ville skrive musik og sange det gjorde Beatles og alle de andre, det ville jeg også og jeg gik i gang som 17 årige efter, at jeg var flygtet hjemme fra og boede på,et lille værelse hos fru Bronx tror jeg hun hed. Jeg kaldte hende fru Brok.

Jeg havde det psykisk meget dårligt dengang, jeg måtte drikke en masse alkohol for overhovedet, at holde ud at være her. Jeg havde en ven, hvor vi sad og spillede blues hele natten, han var halvt grønlænder. Det kunne altså være sjovt at møde ham igen. Hvis du er der ude så må du gerne kontakte mig. Jeg havde brygget 50 liter vin som vi drak af

Og var også mange gange ved at gå over på den anden side, nå men heldigvis holdt Gud hånden over mig er jeg sikker på i dag, så han sørgede for at jeg overlevede.

Jeg var blevet mobbet i skolen til jeg røg helt under gulvbrædderne igennem 10 år så jeg dårligt kunne kende mig selv og det var en af grundende til at jeg ville skrive musik. Samt forskellige ting i min familie, som heller ikke fungerede.

Men jeg ved ikke om det noget jeg har tænkt eller om det har været sådan, men jeg kunne godt tænke mig, at skrive store værker lige som Bethoven…nej jeg tror nok bare at jeg ville skrive musik og så udgive det. Jeg var faktisk også inde i Dannarks radio P4 hed det vidst og spille musik. Jeg troede at nu kom gennembruddet, men det gjorde det bare ikke. Men jeg fortsatte bare med at skrive sange. Rendte også til pladeselskaberne, men jeg fik altid nej, det var altid oplad bakke. Det har det været hele vejen, men jeg har altid kæmpet og nu sidder jeg her endelig at faktisk har min egen tv kanal og kan komme ud til hele verden med min musik. Det er da fantastisk. Jeg er jo godt klar over at det kan jo også en masse andre mennesker, der også ville kunne gøre det her, men jeg har mange sange og melodier som jeg har indspillet og skrevet gennem tiden, som jeg vil spille for jer på min youtube kanal og udgive her på siden. Jeg regner med at at I kan være med når jeg indspiller det og måske også få indflydelse på nogen af sangene, som jeg stadig vil skrive. Da jeg har en masse melodier, der skal have skrevet tekst på, så jeg håber at vi kan gøre det i fælleskab. Måske I også ville kunne tjene penge på det, det kunne da være lidt sjovt at vi hjælper hinanden med det. Nå men det ved jeg ikke i nu.

Jeg vil også gerne lige sige at jeg er alene om alt det her og hvis der er en derude der ikke har noget at lave, som vil hjælpe mig med det her projekt, så vil jeg være glad. Jeg kan desværre ikke betale noget lige nu, men hvis andre vil støtte mit projekt, så må man også gerne det. Man kan jo altid skrive til janfn@icloud.com eller overfører et beløb til mig på telefon 23833771 på mobil pay. Pengene går fuldstændig kun til at aflønne en medarbejder.

Jeg vil også meget gerne i kontakt med tidligere x-faktor deltager og nogle ungdomsbands, da jeg vil også have lavet en ungdoms og børne kanal. Jeg skalogså have nogen til at stå for det.

Jo det er altså fantastisk det her. Jeg håber også at jeg får besøg af musikalske venner .
Både dem som jeg kender og dem jeg ikke kender til at hjælpe mig med at indspille min musik, så I må også gerne skrive til mig, hvis I kunne tænke jer at hjælpe mig med at indspille musikken. Jeg har også tænkt mig at lave en eller anden fest, hvor vi spiller sangene og måske lidt andet danse musik. Jeg har tænkt mig at leje et eller andet stort lokale som vi kan lave rigtige koncerter. Jeg har desværre ikke mit rigtige band mere dog er trommeslageren nogen gange til disposition. Jeg håber jo at jeg får lavet et nyt band.Jeg kan faktisk godt spille alle instrumenter selv. Men hvis der er en bassist.Jeg er dog i gang med at lave et nyt. Hvor jeg har fundet en fantastisk forsanger og guitarist. Jeg håber også at jeg har en pianist, men vedkommende skal først til audition.

Jeg spiller også i bandet Just in time og vi spiller fast på jernbane cafeen i Reventlowsgade nummer 16 hver den 2. Mandag i måneden. Der spiller jeg bas i.

Det er jo nok gået op for jer at I er på min hjemmeside www.jfnmusik.dk. Jeg har også en anden hjemmeside, der hedder kunstmedmusik.dk jeg ville gerne lave et samarbejde med kunstner, om at hjælpe dem med at udgive deres billeder, sådan at vi samarbejder om det. I får,unikt musik til,en præsentation af jeres billeder,eller hvad I nu producere og vi laver en deal med,at jeg hjælper med at sælge jeres produkter og jeg får nogen procenter af jeres salg. Eller I bare betaler mig for at producere en musik video.

Jeg er faktisk også i gang med at skrive på min musical den startede jeg med at skrive for 30 år siden, det er en spirituel musical. Det var det ikke meningen, at den skulle have været spirituel, men for to år siden, fik jeg den ide at jeg ville skrive en musical der handler om den måde jeg tror på. For vi behøver slet ikke alle de religioner. Jeg har lavet min egen religion. Jeg har privatiseret den. Jeg bilder mig ind at jeg har taget lidt fra dem alle sammen og så stykket det sammen til min egen.

Jeg ved ikke helt i nu hvad den her kanal skal helt handle om andet end andet at jeg vil udgive min musik og at jeg også kunne tænke mig at sælge Merchandise, så jeg håber at der er nogen producenter der ude der vil henvende sig til mig der kunne tænke sig at hjælpe mig med det. Med at producere det.

Nå nu tror jeg at det er nok for denne gang.,jeg håber at jeg kan lave en udsendel hver dag, men det kommer lidt an på forskellige ting. At det kan være at jeg kun lægger en musik video ud. Jeg ved i nu ikke hvor mange gange jeg vil sende, men det bliver ret ofte og jeg vil nok meddele det på min hjemmeside eller Facebook. I kan også abonnere på min kanal, så får I helt automatisk af vide nå der kommer noget nyt

.
Tak for nu. Husk støt mig for at ansætte en medarbejder på 23833771. Og planen er også at udgive mine sange til Down load og at min musik også at ligge på noder så du selv kan spille det. Så I kan se der er masser at lave på min nye tv station.

Skriv et svar