Nu er der blevet stille. Til minde om Kim Larsen

Jeg havde først lagt musik på, men der var problemer med rettighederne og derfor blev videoen meget bedre, da jeg fjernede lyden. Jeg har kaldt den for  “Nu er der blevet stille” hvor kun billederne giver vist. I virkeligheden passer det jo meget bedre til situationen. Den sang er i mange år blevet brugt i begravelser øjemed og nu da mesteren selv har sat traskoene, så er det da det rigtige tidspunkt netop at sende en video ud med den tittel. Det er også ret interesant at den her video har ligget på min kanal og er faktisk den der er blevet mest set af mine videoer, det er da pudsigt. Det fortæller jo også at hvor populær Kim Larsen var og er. Det kan man ikke komme uden om. Han var uhyre populær ho folk i almindelighed. Det må ma sige. Jeg ved ikke hvordan pressen havde med ham. Det virkede temmeligt anstrengt i følge ham selv.

Ja nu er Kim Larsen gået over på den anden side. Det jeg kommer til at savne var hans evne til at skrev fede melodier. Jeg syntes han var melodiens mester. Han havde det lidt som jeg at ordene ikke er så vigtigt og alligevel jeg elsker jo at skrive. Men heldigvis havde han en Mogensen, der hjalp ham med teksterne. Jeg er ikke helt klar over om det kun var i Gasolin tiden at han brugte Mogens Mogensen hed han vidst. Jo Kim Larsen kommer vi til at savne. Han var en ener, som bliver svær at overgå.

Problemet er jo også at nutidens musik heller ikke er den bedste kvalitet, efter min mening. Jeg syntes mange sange har mere karakter af at det lyder som om at sangeren har ondt i maven. Sådan lyder melodierne for mig. Men Kim Larsen kunne skrive melodiøse melodier. Æret være hans Minde.

 

Skriv et svar