NY MUSIK OG BILLEDER UDGIVES I DAG

Ja i dag udgiver jeg jeg både nye billeder og ny musik. SE NYE MUSIK UDGIVELSER Musikken ligger først her ude hvor alle bare kan høre dem. så på et tidspunkt kommer de I shoppen. Hvis der er nok interesse for også at købe dem. Jeg har planer om også at begynde at sælge mine noder. Jeg har også lagt nye billeder ud i shoppen i dag og jeg havde haft planer om, at jeg så småt skulle i gang med at lave en ny video. Men det jeg nok beskæftigere mig med er at indspille nye numre. Dem jeg har lagt ud er faktisk noget af mine ældre numre. Men jeg vil også i gang med at indspille nye numre. Jeg var her forleden til en biograf Ramstein koncert og blev faktisk ret inspireret af dem at jeg nu har skrevet en tekst, som jeg har goggle oversat til tysk. Jeg håber nogen af mine tysk kyndige veninder, vil lige se om den kan gå igennem sprog nåleøjet. Nu skal I ikke regne med at jeg kun begynder at spille Ramstein musik, hvad jeg bestemt ikke vil gøre. Undskyld over for Ramstein fans, men musikken er meget simpelt opbygget. Men jeg må virkelig sige at der var en fed energi i de drenge. Det kunne jeg bestemt godt lide.

Ellers håber jeg at jeg kommer i gang med at samarbejde med en kunstner om at begynde at få lavet nogen billeder til mine musikvideoer, men som også kan bruges i webshoppen. Jeg vil stadig gerne i forbindelse med andre kunstner der kunne tænke sig at få lavet plakater af deres billeder. Og som jeg kan gratis reklamere og sælge jeres plakater. I kan skrive til jfn@jfnmusik.dk håber at høre fra jer.

Skriv et svar