STØT UKRAINE – NEJ TIL PUTIN

Det er klart at vi skal stoppe Putin, men vi skal også huske på at vi selv har holdt ham ved magten eller især støttet hans krig nu, ved at købe hans gas og derfor har kunnet finansere hans krig. Der skal nogen gange lig på bordet, før det går op for dem og os selv. Inden for den spirituelle verden taler man meget om, at det er en del af de her ting der sker i øjeblikket for, at få os til at reagere hurtigere, men også fordi vi skal igang med en ny tid. Der skal ryddes op i gamle strukturer. 

Man taler faktisk om at der nu skal sættes turbo på den grønne omstilling, forde vi har ladet os være afhængige af Russisk gas. Det gør bestemt ikke noget, at der kommer turbo på den grønne omstilling, da man faktisk allerede inden for dette 10 åri, vil se omvæltninger i klimaet. Det behøver vi jo ikke bare lige at se frem ad, men faktisk kan se ud af vinduet, at det bliver varmer.

Men det er altså helt klart, at Rusland også er nød til selv at slå ind på en ordentlig vej, en demokratisk vej. Lige som hos os selv, det kan ikke være rigtigt, at det er få mennesker, der skal leve i super luksus og den støreste del af befolkningen, der skal knokle for at de få skal være meget rige. Vi kan nok ikke helt undgå det. Men vi er nød til at få noget mere lige fordeling af goderne ind. Det er der bestemt ikke i Rusland og det er også den udvikling, vi må presse på hos dem. De skal selv være klar til at ændre den holdning. Det skal vi andre ikke presse og udnytte dem, som jeg tror også den vestlige verden har set muligheder og har udnyttet. Det er noget med at finde en balance i grådigheden. 

Desværre kan de borgerlige systemer ikke selv finde den grænse, de har ikke en stop knap, derfor må der politisk indgribende, som er med til at styre løjerne. Derfor har vi de demokratiske systemer til at blande sig i tingene. Jeg mener jo også at den spirituelle individuelle energi bør ha en større rolle. Men det skal jo hver enkelte individ jo selv være parat til, at vælge.

Så derfor alle der bare en smule spirituel forståelse, eller bare vil eksperimentere med de her fantastiske energier. I har muligheden for at prøve det af. Be gud om at sende lys til alle de personer omkring Putin. Gud har jo en plan med det hele, men derfor kan vi godt be Gud om hans støtte til lyset, For lyset er Gud og kærlighed.

Skriv et svar