3. VERDENSKRIG ER AFBLÆST OG HVAD KAN VI LÆRE AF DET?

Se videoen længere nede på siden

Jeg syntes godt vi kan fejre det lidt. At det ser ud til at Russerne er igang med at få nogen fortjent bank. Ukrainerne er ved at smide de uønsket gæster hjem. Det kan jeg mærke i mine spirituelle energier, at have lyst til at fejre, at det er sket. Jeg er også af den mening, at nu handler der fra vesten om at holde fast. Russerne har erkendt, at deres militære issenkram ikke er godt nok. 

Men jeg mener også at vi lever i en brydningstid, hvor krigen i Ukraine måske også har haft sin betydning. Altså hvis man skal forsøge at drage nogen positive konklusioner ud af en meget grim oplevelse, for os alle. I sær selvfølgelig for Ukrainerne. Vi kan bruge Rusland som et spejlbillede af hvad det betyder med at hvis man totalt lukker ned for ytringsfriheden, for at kunne sige magthaverne i mod. Hvordan magthaverne i Rusland fordrejer virkeligheden i forhold til at de rige kan forblive at beholde magten. At folk med små tissemænd eller gjort fordummende ved at leve i et totalitært samfund gennem lige så mange år som kapitalismen har kørt. 

Den måde som de har gjort det i Rusland er så primitivt i sin udforming, at det virker fuldstændigt stenalder agtigt. Frem for det fuldstændige samme system som vi også har her i vesten. Jeg skal gerne anerkende at kapitalismen også har ført noget godt med sig. Vi er blevet meget mere velstående på det materielle område. Den røde revolution har jo også ført meget godt med sig også. Men totalitære stater eller systemer er ikke godt. Til ingen sider. Har vi ikke lært det? Hvad man har lært kan ikke af læres. Det er jo rart af vide ikke?

Så det er derfor jeg syntes at den socialdemokratisk system er den rigtige, men vi mangler bare den spirituelle del også. Den spiritualitet der opbygger i kærlige relationer. Men balance i energierne. Men stadig med udgangspunkt i det enkelte menneskes udvikling. Det kan desværre ikke presses ned over hovederne, det skal komme inde fra.

Så altså vi kan hjælpe med at lyset vinder indpas. Lyset er det spirituelle lys. Som alle har inden i sig selv, men som man også kan visualisere at andre også får. Eller be Gud om at hjælpe de mennesker om at finde deres lys.

Skriv et svar