ER VOLODYMYR ZELENSKYJ EN DEL AF GUD?

Jeg har lige hørt den Ukrainske presiden Volodymyr Zelenskyj synge en meget smuk sang, man kan høre den på min personlige Facebook side. Han synger den sammen med sin kone. Den er ualmindelig smuk. Jeg forstår nu mere om hvorfor, at den krig foregår netop i Ukraine og hvorfor han er netop den mand, der leder dette opgør.

Jeg er jo af den overbevisning, at vi skal i gang med at til at skulle leve på en hel ny måde. Vi er på vej ind i en ny tid, hvor der er en masse ting der er under kraftig forandring. Hvor en masse af de gamle systemer der vil blive revet ned og bliver erstattet med systemer, der er mere i harmoni med os mennesker. Vi skal og vi kommer mere i kontakt med den ægte lykke, som vi alle hver i sær indeholder. 

Den overgang, er det vi er vidne til. Det er derfor, at der nu er krig i Europa. Det er både de overdrevende kapitalistiske systemer, er ved at have spillet falit. Putin er jo en tyveknægt der har stjålet en masse rigdomme, som i virkeligheden tilhøre os alle sammen. Det er den svane død vi nu ser, udspille for os.

Volodymyr Zelenskyj  har en masse gudomelig spiritualitet i sig. Det har man når man er kunstner. Det er derfor, vi kunstner elsker at lave musik, som vi er med til at formidle til jer. Vi er med til at pumpe positiv spirituel energi ud til jer i alle muligt afskygninger. Det er jo med til at sørgefor at det ikke hele går galt. Prøv at lægge mærke til hvor mange steder på jorden, der nu er fred.

Jeg tror helt sikker på at Putin bliver væltet og at han også kommer for domstolene i Haag og bliver smidt i en kedelig fængsel celle, som de andre fra balkan også sidder i nu.

Men at vi skal i gang med en ny tidsalder, som kan blive meget mere lykkelig, hvis bare vi får den ægte spiritualitet med ind. Den spiritualitet, som hvert menneske på den her jord indeholder, så er jeg overbevist om at vi får en neget mere lykkelig og harmonisk verden. Hvor vi i stedet for at konkurrere med hinanden, men samarbejder og finder de rigtige løsninger.

Derfor skal vi støtte op om Ukraines kamp. Alle jer der selv bare har en barnetro, at be en bøn for alle de positive kræfter, der er både i Rusland og i Ukraine faktisk over alt i verden, at bidrage til at det positive lyset og det kærlige vinder, over de mørke negative kræfter.

Skriv et svar