ET KIG IND I 5 DIMENSION

Jeg indrømmer det gerne, jeg havde drukket et par glas rødvin. Men det der er lidt godt med rødvin, er at man tør bedre eksperimentere med sin spiritualitet. Eller sagt på en anden måde, det jeg oplevede i går, hvor jeg fik lov til at mærke den 5. dimension på et spirituelt plan. Hvordan er det at være spirituel i den 5. dimension? Jeg tror nu nok, at jeg har mange gange fortalt jer, hvor fedt psykisk man får af at beskæftige sig med det spirituelle. At det er en ren lykke fornemmelse. Men og det er der jo nok ikke mange af jer læser, der har givet jer i kast med at tro på det her?

Det giver så nok heller ikke nogen mening for jer, men jeg vil alligevel prøve at beskrive det for jer, det jeg oplevede i går. Jeg fik lov til at opleve det spirituelle i 5 dimension. Det var simpelthed den spirituelle lykke i 3. D. Altså jeg oplevede den spirituelle energi i en rummelig fornemmelse. Det var vildt fedt. Det er derfor vigtigt at vi mennesker lære hvor hvilke vidunderlige følelser der ligger gemt til os, af spirituelle gaver. Jeg har slet ikke fantasi over hvilke muligheder der liger gemt i det her. For tænk hvis hvert menneske finder sin egen spiritualitet og at vi alle hænger sammen via Gud. Det er derfor bønner virker, hvis man ber for andre.

Jeg har i hvertilfælde nok fantasi at jeg kan se nogen muligheder i den dimension. Men da jeg ikke i nu er i den dimension….jeg ved det jo ikke, men jeg tror det ikke….Jeg vil nok sige at den oplevelse jeg havde i går, det skal man altså også lige vende sig til. Selv om jeg er vendt tilbage til der hvor jeg er nu, kan jeg mærke en forandring.

Jeg er i en overgangs fase føles det som nu. Det er lidt svære at forklare. Men en mere afklaret fornemmelse, vil jeg nok sige. Men alligevel nogen tanker fra det gamle system, kommer tilbage også

Det kan være at jeg skal tage nogen snakke med andre spirituelle væsner og personer, hvad de forstår ved den 5 dimension. Men jeg har hele tiden været foretaler for at hvert menneske skal finde sin vej. Men jeg er super glad for at jeg har fået lov til at se ind i min 5 dimension og jeg kan bare sige at vi har noget at glæde os til. Ren lykke i 3 dimensioner og husk på at jeg kun har kigget ind i den. Jeg tror vi finder den ægte vej til at få en virkelig ren og kærlig planet, for os alle sammen i familien mennesker på den her jord.

Skriv et svar