en mol blues

En mol blues af Jan Fischer-Nielsen

Ja jeg må virkelig sige, at det er hurtig at jeg kan producere en melodi og så udgive den. Jeg fik sådan lyst til at indspille et blues nummer i går også fordi jeg er rigtig glad for at have fundet stratocaster lyden igen. Så det syntes jeg lige I skulle høre. Jeg ved godt stemningen, blandt jer er nok lidt blues agtige, da alle skal sidde inde og ikke kan komme ud og være sociale, men så er det jo godt at I har undertegnet der hurtigt kan levere, jer nogle oplevelser. Jeg lavede starten af melodien i går og jeg færdig gjorde den i dag. Jeg spiller faktisk også på trommer på det her nummer. Jeg plejer faktisk at bruge de indbyggede trommer i mit keyboard eller det der ligger i mit musik program. Men denne gang kastede jeg mig selv over gryderne, som jo bestemt ikke er rigtige gryder, men et elektrisk sæt jeg også har. Man er nød til at kunne lave det hele selv og det må jeg sige, når jeg selv skal sige det er blevet ret ferm til. Altså man kan godt høre at det er lidt hurtigt produceret. Det skal jeg nu nok prøve at være lidt mere omhyggelig med fremtidige indspilninger.

Jeg har også lige udgivet min reklame video, så jeg syntes man må sige at jeg ikke ligger på den lade side. Når jeg æfrdig med det her indlæg, ja så vil jeg gå i gang med det næste nummer. I morgen den 20. Januar 2021, står det jo på Bidens indsættelse, så bliver vi endelig fri for at høre på ham Trump, selv om der var en hvis underholdningsværdi i det. Man må også sige at verden står her i nu og han fik da ikke startet en atom krig. Men jeg tror der var folk der trak i nogle tråde, så det ikke gik helt galt. Nå men nyd nu min mol blues.

Skriv et svar