ET INDLÆG TIL SE OG HØR PÅ FACEBOOK

Altså det er da fuldstændig lige meget hvem der er kærester med hvem. I skulle heller bruge noget energi på, hvordan vi får gjort noget ved at der er er en million singler i Danmark. Måske har det noget at gøre med den udbredte negative tænkning.Hvor I er en del af det. Da I ikke bestiller andet end at opstille falske og illusoriske lykke. I kan se at netop de rige og smukke heller ikke er lykkelige.(jeg ved ikke hvem de omtalte personer er) fordi selv der er den tænkning sneget sig ind.
Alle jer borgerlige medier, har sørget for at få sat det hele i system. Ekstra. Bladet og BT sørger for at pumpe negative historier ud og I uge blade sørger for at lave falsk lykke. Det hele har det formål at de rige har bildt sig selv ind at man bliver lykkelig af at være rig. Det gør man jo ikke.

Ved negativ tænkning forbruger man mere. Man køber noget ragelse og er lykkelig et kort øjeblik og der efter starter det hele forfra.

Medierne er også med til være menings danner, så folk bliver også fastholdt i en borgerlig tanke gang. De er både lønslaver og forbruger. og nogen af dem stemmer på NB og DF, som sørger for at vælgerne ser på de fremmede, som er “ årsagen” til hvorfor vælgerne går rundt og har det psykisk dårligt “smart” fundet på.(der er 250.000 mennesker der æder dødsens farlig lykke piller, som folk dør af)

Skriv et svar