HVORFOR KRIG MOD PUTIN?

“All we are saying, is give peace a change” synger john Lennon. Det er lige det vi skal gøre. Men vi må starte med os selv.Hvert enkelte menneske på den her jord, skal stille sig selv det spørgsmål. Har jeg fred i mit eget system. Det der omgiver mig. Er alt her som det skal være. Føler jeg den rene lykke? Har jeg nok kærlighed i mig. Sørger jeg for at give mig selv alt den kærlighed, jeg bør have. Er der orden i alle systemer. Har jeg ondt nogen steder.? både af fysisk karakter og psykisk karakter. For nogen gange kan man ikke adskille disse to størrelser. Min krop kan jo ikke med ord fortælle os at der er noget galt. Den kan kun give udtryk med ubehag og smerte. 

Så derfor er det så vigtigt at forstå, at vi mennesker hver i sær er jo en masse ting, bund og grund er vi jo bare energi, som manifestere sig som en krop. I en fysisk form. Men hvis det nu bare i virkeligheden er en illusion at vi mennesker oplever, at alt hvad vi oplever som fysisk tilstede i virkeligheden er en illusion. Men det der er så fantastisk, hvis man gider at tænke den tanke til ende, at der er noget der binder det sammen, som er meget vigtig, at det er den spirituelle energi, som er ren kærlighed, der binder det hele sammen. Som er den skønneste matematiske orden. Det har mange videnskaber konstateret for lang tid siden. At det hænger sådan sammen.

Så kommer jeg jo til den konklusion, at det må være, det jeg skal søge. Det lærte jeg allerede for 25 år siden. Da jeg besluttede at gøre noget andet.. Kom jeg jo på den fantastiske rejse, som jeg har skrevet så meget om, på de her sider.

Men tilbage til “Give peace a change” så krigen mod Rusland og i Ukraine, er jo en del af det her problem, som jeg ser det. Vi har alle noget vi er nød til at lære nu. Vi kan ikke længere blive ved med at opfører os som vi gør. Russerne har bestemt en kæmpe skyld i det her og skal selvfølgelig stoppes. Men da vi ikke længere har den mulighed at stoppe ham med militære midler alene, så er det jo på tide at også begynde at se sig om efter andre metoder. Det vil være det rene selvmord hvis vi fortsætter ud af den samme bane, som vi indtil nu har gjort.

Altså det enkelte menneske, er nu nød til at tage ansvar, starte med sig selv. Vi kan ikke tvinge andre mennesker til at gøre det. Det vil være vold. Den metode er afprøvet, den duer jo ikke længere. Få kigget på om vi hver i sær taler ordentligt til os selv. Respektere vi os selv godt nok. Har vi analyseret vores tanker, er de altid kærlige. Sørger vi for hver dag at rense vores indre harddisk for urenheder. Er hard disken i balance med vores indre kærlighed. Når man så har sørget for sig selv, så er det også vigtigt at be for andre. At sende den spirituelle energi til andre. Mon ikke Putin, er det han i virkeligheden trænger mest til?

Vi skal sikkert øve os i det her. Men det der er efter min mening, er så fedt at man behøver ikke at gøre det her alene, men man har netop den indre kærlighed, som er den størelse, man kan få til at hjælpe sig med den proces. Bare ved noget så simpelt at bare be om at få den hjælp. Jeg har brugt det her system i mere end 25 år. Det har jeg også skrevet om her på der her sider.

Men jeg mener at det er så utroligt vigtigt at hver enkelte mennesker betyder at tilgive sig selv fra alle fortidens ulykker. Men også begynde at tilgive vores nærmeste. Det kan være familie, venner, skole kamarater, skole lærer og hvem der ellers har været med til at påvirke os. For de vidste jo heller ikke bedre.

Nu kommer vi til noget grundlæggende vigtigt. Som jeg også har skrevet om så meget på mine andre sider. At vi jo lever i et slave samfund. Hvor de rige har sørget for at rage mere til sig af materiale værdier. Fordi de heller ikke har forstået at det ikke i sig selv er der lykken er. De tror at man bliver lykkelig af at eje ting. Selvfølgelig er ting jo også opbygget af energi. Hvis du lægger mærke til at jeg skrev “tro” at de tror, at man bliver lykkelige af at eje ting. Der er kommet nogen urenheder ind i tros systemet. Måske fordi selv tros systemet aldrig er blevet lært rigtigt.

Så hvis man begynder at forstå at det der er sådan det hele hænger sammen, så behøver vi ikke længere at stjæle energi fra hinanden, men kan bare be om det i vores indre systemer om det. Derfor er det at det er hver enkelt menneske der skal tage stilling til det. På den måde kan vores verdens situation ændre sig til det positive. Det er en kæmpe lang proces, men vi er nu pisket til at få det op et et andet tempo, forde selve naturen siger fra. Som jo er et grundlag for at liv kan eksistere på den her jord.

Skriv et svar