MIN POSITIVE TÆNKNING ER TILBAGE. OM SITUATIONEN I UKRAINE

I min forrige artikel var jeg lidt i krise, med hensyn til at holde mit positive syn i gang. Men nu køre det fint igen. Da jeg ser situationen i Ukraine i et lidt støre sammenhæng. Altså ikke lige nu ud fra den spirituelle situation. Men mere ud fra den realpolitiske situation. Jeg syntes, at den måde som Biden fører sig frem, er faktisk ret klogt gjort. Ikke at farer frem med bål og brand. Der er jo ikke nogen grund til at provokere, en mand der rent faktisk ligger ned. 

Vi ser der reelle situation i Ukraine, at den militære situation bestemt ikke er til Russernes fordel. At Ukrainerne med et stort psykologisk overskud bekæmper fjenden. Enten er de Russiske officers  ualmindelige dårlige, eller ukrainerne slår med simple men ualmindelige effektive våben over for tanks og fly. Måske er de to våben typer i virkeligheden fortid. Da dronerne er meget mere effektive, ser det ud som.

Hvis jeg var Putin vil jeg stille og rolig se at tage føle hornene til mig. Det der bør ske i Rusland er efter min mening, at de sanktioner, som vesten har indført ikke sådan skal tages af bordet. Det er vigtigt, at vi tvinger det russiske system at få indført ordenlige demokratiske forhold. At de får løsladt alle oppositions politiker, samt andre system kritiker. At indfører ytrings frihed, som vi kender her fra vesten. I det hele taget må målet været, at befolkningen må opleve et ordentlig demokratisk system og ikke det teater pseudo system. Vi skal bare huske at en sådan omstilling kan tage tid. Det russiske folk har i lang tid lidt under et totalitært system og det kan godt tage en del tid at få den grundlæggende stilling ud af det psykologiske system. Den udvikling kan man ikke bare lige sådan fjerne.

Det kan heller ikke nytte, at vores kapitalistiske negative og også forfejlet negative måde at tænke på også har travl med at skulle udnytte mennesker der er i krise. Straks gå ind og udnytte markedet. Jeg har sagt det lidt tidligere, at de to systemer, faktisk er to måder at rage til sig som tørner sammen også. Men selvfølgelig handler det om at finde en balance, men det er vigtigt at folket får mulighed for i begge systemer får mulighed for at have indflydelse på det. Der må og skal også kunne tjenes penge. Det skal bare stadig styres i et folkelig regi.

Så for at vende tilbage til den nuværende situation, så er Putins måde at tænke på, er 100 år tilbage og det har han sket ikke forstået at verden faktisk har udviklet sig videre. Det kommer han til at forstå nu. Det vestlige verden og faktisk tror jeg også det kinesiske system. forstår at svømme med strømmen og indretter sig. Måske ikke helt efter vores forbillede. Men nu må vi se. Men som jeg ser vi NATO med lethed kunne krølle Ruserne totalt ned, hvis det kommer til det stykke. Russernes atom våben får dårligt nok tid mulighed for at lette, før det bliver skudt ned. Så derfor vil det være bedre for alle parter, at den Russiske befolkning lige så stille og måske i et hurtigt tempo for deres egen skyld, ser at komme ind på nogen mere demokratisk ordentlige system 

Men alligevel skal vi her i vesten ikke igen falde i den samme fælde at kun at satse på Russisk gas. Jeg har ikke helt fundet ud af hvor godt gas er i en klima sammenhæng? Den dumhed håber jeg vi dog har lært. At vi får hurtigere fart på den grønne omstilling og også får fat i det jeg skriver meget om nemlig den positive spirituelle tænkning, for så kommer der den ægte mere lykke til sin udbredelse og vi mere harmoniske tilstande.

Skriv et svar