NYE SYNDE BUKKE DUKKER FREM, IKKE LÆNGERE UDLÆNDINGE, MEN OS KUNSTNER

Hid til har det været udlændinge, der har måtte ligge krop til at blivet set ned på. Men da undertegnet og andre har været efter de borgerlige. Hvor jeg spurgte dem der stemte på de DF og NB (To borgerlige partier i Danmark) to sider af samme sag. Om hvad folk vil gøre, når de blev klima flygtninge. Hvor de ville flygte hen når vandet steg. Vi har jo allerede set eksempler på at vandet netop har skyllet jernebaner og veje væk i Jylland. Jeg syntes også jeg hørte om, at der var nogen steder, der var kommet vand i husene. Det er lidt sjovt at den oplysning, er det meget sparsom med information, om dette emne. Det plejer at være noget man sagtens kunne bruges i den negative fortælling, som vi borger bliver oversvømmet med. Som jeg mener, vi blive manipuleret med via de borgerlig ejet masse medier, for at fremme negativ psykologi, der igen fremmer profit, til de rige. Den historie rammer jo de borgerlige selv. Vi  andre og undertegnet har jo ret i, at det netop nu sker. Deres politik rammer dem selv og de er i et virkeligt kraftigt dilemma. Nedlægge sig selv og blive socialdemokrater eller holdefast og håbe på det bedste.

Så I de borgerlige, har ikke nogen løsning på jeres eget skarpt problem nemlig klima problemerne. I Italien tager de borgerlig  bind for øjne og nægter at se kendsgerningerne i øjne og fortsætter som ingen ting er hændt. Det samme kunne man udemærket godt forstille sig, at det vil ske herhjemme. De borgerlige har prøvet at indtage de sociale medier, men heldigvis, der har de måtte stoppe med at svine os til. Vi er faktisk meget få, der har sagt fra ordentligt. Jeg tror de har fundet ud af at den form for retorik, som de har brugt, er nok en kende for smart. Det afsløre mere dem selv, hvor i virkeligheden hvilke svin de egenlig er. Det kunne de jo fint gøre før i deres egne medier, før hvor det hele var mere i detskulte det foregik  På den måde har de jo lige så stillet kunne manipulere os med hvad vi skulle købe og hvilke partier man skulle stemme på ved folketings og kommune valg. Man har med hjælp af ugebladene sørget for at mennesker har kunne se ind i en falsk lykke illusion. Forsøgt at gøre de rige til noget alle skulle opnå. Nogen alle skulle se op til. De smukke, de unge, de slanke, men man skulle lige købe det her produkt, så blev man lige som dem. Det system er faktisk udbredt til hele verden og derfor er det her jo ikke bare et problem i Danmark, men I hele verden. 

Så hvis vi alle på den her jord rigtig skulle have det godt, så er vi nød til at få brudt det her mønstre. 

Vi skal i hvertifald have det det dæmpet, eller demokratisk styret. Det er jo også en af grundene til at jeg ikke syntes at staten her i Danmark,  skal være med til at finansere de borgerlig ejet medier. Jeg har faktisk systemer der kunne være rigtig godt at bruge. Men som jeg ikke har midler til at få i gang. Jeg siger jo at jeg vil have erstatning for alt det jeg personligt har måtte lide for at være udsat for den koncentreret negativitet. Jeg vil have 20.000.000 kroner i erstatning og det skal tages fra de borgerlige. Om det skal være fra alle de der har tjent på aktie handel og andre rigmænd, eller alle deres støtter, er jeg lige glad med. Det kunne de jo passende begynde at finde ud af. Eller begynde at sælge ud af al det skrammel de har skaffet sig. Eller tage fat i midlerne de har i skattelyene. Eller smutte ind i deres egne så elskede institutioner, som de elsker at putte andre i, nemlig fængslerne. 

Men som jeg indledte den artikel med var at nu vil de borgerlige kaste sig efter kultur og kunstnerne. Kunst og kultur er faktisk kilder hvor vi får vores spiritualitet fra. Det er derfor vi kunstner elsker at lave det vi laver, fordi vi kan virkelig mærke spiritualiteten. 

Jeg kan se at det syntes venstre heller ikke der skal røres ved det. Nu har det jo ikke været kutyme hverken for kunstner eller udlændinge at strejke. Men det var da måske en ide som vore fagforeninger kunne tage op som et middel. Så de fagforeninger også kunne foretage sig noget nyttigt. I stedet for at samarbejde med netop det borgerlig og arbejde mod os, der laver musik. Hvad jeg personligt har oplevet. Det er derfor jeg overvejer om jeg stadig skal være medlem af dem.

Skriv et svar