Jul og gudstjenester midt i en corona tid

Jeg syntes det er nu på plads at tale om hvorfor det er vigtigt ikke at samle sig i kirker, da det faktisk ikke er nødvendigt og det er rigtigt farligt midt i en Corona tid. Det der er rigtigt ærligt, at mennesker ikke ved at det ikke er nødvendigt at gå i kirke for at komme i kontakt med Gud. Jeg ærger mig lidt over, at jeg ikke tidligere gik i gang med at skrive om Gud og troen. Men jeg har desværre ikke været parat til det. Det er jo lige som skal være parat til at få Gud ind i sit system. jeg vil hermed gøre forsøget, heller sent end aldrig.

Vi behøver ikke at gå i kirke for at få fat i Gud. I virkelig går vi rundt med ham/Det/energien eller hvad vi nu tror på inde i os selv hele tiden. Det er jo det i virkeligheden budskabet bør være. At vi har altid har Gud inde i os hver i sær. Det der med at der er nogle præster, der har sat det i et system, at det er kirken der har monopol på troen, det er jo ikke rigtigt. Vi har det alle sammen troen inde i os selv. Vi skal bare finde det. Søg og du skal finde

Derfor kan vi jo bare starte med at be en bøn og du kan gøre det på din egen måde. Vi er forskellige. Jeg ber for det meste på mit toilet. Men andre vil finde, det rigtigt at lave et alter. Mens andre vil kunne finde det ude i naturen eller oppe på den støreste tinde af et bjerg.

Så derfor her i de Corona tider, så behøver vi ikke at udsætte os selv og andre for den farlige situation, nemlig at gå i kirke Juleaften. Desuden er det vigtigt at få fortalt, at vi skal øve os I at elske hinanden og få tilgivelse når vi forsøger, men det ikke lykkedes for os i første omgang. Det der er vigtigt at få fortalt, at du har fra nu af altid Gud med dig og han kan hjælpe dig med de problemer du måske løber ind i. Det er også vigtigt at huske, at de forhindringer er kilden til lærdom, men lærdommen kan være letter at klare i et samarbejde med Gud. Jeg er overbevist om at du nok skal lære, det du skal lære, hvis du ikke lære det første gang. Jeg vil slutte med at ønske dig:

Glædelig jul og Godt Nytår

Skriv et svar