Kærlighed mellem en spade og en grib. En trailer

EN NY TRAILER ANIMATION

Det her er bare en lille forsøgs animation med nogen have redskaber jeg lavede her i sommer 2018 Når man alligevel skal lave et forsøg med flytte animation, så kan man lige så godt forsøge at lav en lille historie ud af det. Man kan vel også kalde det for en billede fortælling. Selve processen er jo vigtigt at lærer af. jeg tænker herpå af kamera stilling. I det hele taget at få sat kameraet fast til et eller andet, kan være en udfordring. Jeg ved ikke hvor meget du har prøvet dette? Men når man ikke lige har et stativ, så er gode råd dyre. jeg tror nok jeg brugte i det her tilfælde en have stol. Den har en meget høj ryg og er defor ideel tilsat sætte et kamera på. Og videre så kan man sige at man faktisk får en masse motion af det. Man skal hele tiden hen og ændre på tingene og så tilbage til kameraet og klipse billedet. Men selvfølgelig kan jeg sikkert få en eller anden fjernkontrol til kameraet også. Jeg har bare ikke tænkt i de baner.

Kamera udfordringer

Det jeg nok skal have gjort, er at få lavet det sådan at der kan komme strøm direkte til kameraet, som det er nu bruger jeg bare batteri og heldigvis har jeg to af dem så jeg kan godt klare mig. Men det er jo også irriterende at skulle bruge tid på at skifte batteri. I det hele taget skal jeg ha investeret i et mindre kamera til bare at have i lommen sådan at man kan lave flere vinkler at skyde et sådan opstilling.

Min fremtids som Animator

Jeg ved i nu ikke hvor meget jeg vil lave flytte animationer fremover. Jeg tror nok jeg helst vil lave animationer, selv om det også er et hårdt arbejde. Jeg har lige færdig gjort en tegnefilms video, som er planen at den skal udgives her til jul eller December mindede og komme ud med et afsnit hver uge. Men den kan I glæde jeres børn og børnebørn, Der kommer sange med og de er iørefaldende. jeg kender børn der sang de i lang tid da jeg lavede det som et teater for mange års siden på et fritidshjem.

Nå men se hele videoen på lørdag

 

Skriv et svar