Til minde om Kim Larsen “Nu er der blevet stille”

www.jfnmusik.dk logo

Til minde om Kim Larsen “Nu er der blevet stille”

Kim Larsen er gået over på den anden side. Det er faktisk meget mærkeligt for mig, at han er gået over på den anden side. Jeg har bestemt spillet meget af hans musik. Det er skyldes nok også, at han havde den samme tilgang til melodiøse melodier. Jeg går også efter, når jeg skriver musik. Jeg syntes bestemt, jeg også har skrevet en masse fede melodier.  De udkommer drypvis.Jeg vil altså lige fortælle en sjov lille oplevelse jeg havde lige, da Kim var gået over på den anden side om tirsdagen. Jeg havde besøg af Nadia, en fantastisk dygtig ung kvinde, som synger super godt og vi blev enige om at indspille hans sange. Det var for som en prøve, for at lige se hvordan vores samarbejde var (det bliver super godt) Lige pludselig kunne jeg se ham sidde oppe på væggen, sådan som et vandmærke og smile ned til os.

BESØG AF ÅNDER

Ja jeg oplever faktisk, at jeg får besøg af ånder. Jeg har en lampe der lyser ved berøring og når jeg får besøg. Så begynder lampen, at tænde og slukke vildt, tilsyneladene  helt af sig selv. I starten syntes jeg det var ret uhyggeligt, men nu taler jeg med dem ånderne der kommer på besøg.. Jeg er ret sikker på, at de kan hører hvad jeg siger.  Jeg tror de er med, når jeg laver mit arbejde og giver mig gode ideer til hvad jeg skal lave. (Og lige her i skrivende stund oplever jeg  at jeg har besøg)

VIDEOEN ER UDEN LYD

Nå men tilbage til Kim Larsen, for mig kan jeg virkelig mærke, at han ikke er blandt os mere.  Det var jo også ekstra sørgeligt, at i den samme weekend gik vores formand for vores single forening også pludselig over på den anden side. Så jeg fik det dobbelt. Birgitte (fra det band “songs4U”, som jeg spiller i) skrev en sang, som vi opførte til grav øllet på melodien ” Om lidt bliver her stille”  Jeg har kaldt min video, som Du kan se her over for: ” Nu er der blevet stille” og har lavet den fuldstændig uden lyd. Det var faktisk ikke meningen i starten. Jeg havde lavet den med hans sange, som underlægning, Men da jeg uploadede den fik jeg af vide fra Google, at der var ophavsretlige problemer.  Jeg valgte så at lade videoen være helt uden musik, men kun med billeder.

Det syntes jeg, at det har en rigtig stærk virkning, så det er altså forklaringen på, hvorfor der ikke er musik i den. En anden heldig tilgang var også at jeg har en veninde, der bor lige over for billedet på Christianias rækværket. Det er der jeg har optaget noget af videoen fra. Men hun fortæller, at der stadig kommer masser af mennesker, for at få taget selfies. Min veninde syntes det er ret usmageligt. I det hele taget, er hun lidt træt af alle de mennesker. Men sådan er det nogen gange, at bo I Kbh K, som jeg jo også bor i. Vi  har valgt at bo her og man må altså også tage de mindre behagelig ting med.Jeg syntes bestemt, det er fedt at bo her. Nå men det er var et side spring.

CIGARRETTER OG ALKOHOL

Jeg håber, at I syntes om min video. Og til Kim jeg er ked af, at du skulle over på den anden side, men du havde også på en måde selv valgt det. Jeg tror bestemt ikke din tilgang til cigaretterne og alkoholen, var den rigtig vej at gå. Du var faktisk den eneste der  stædig holdt fast på, at det var vejen frem. Har du lagt mærke til at Rolling Stones som også er oppe i årene har valgt en sunder livs stil. iI hver tilfælde Mick Jagger, jeg mener at han løber. Nå men ellers tak for alt.

Skriv et svar