UDGIVELSER TIL UDLANDSKE OG DANSKE RADIO STATIONER

Ja så blev jeg færdig med første sending af over 40 musik stykker og sange som er nu sendt til oven 100  radiostationer i hele verden. Samt en masse danske sange sendt til de danske radio stationer. 

Jeg er igen blevet udelukket fra Facebook, som igen har knægtet min ytringsfrihed. Jeg vil fremover bare anmelde negative kommentar, som udelukkende har med chikane at gøre. At anmelde dem til FB politiet. 

Men ellers kan jeg jo bare skrive  herpå egen webside. Men det er der en masse mennesker, der ikke har de mulighed.  

Jeg har tænkt, at der er noget musik jeg ikke udsender til radio stationer og som jeg lægger ud her. Da jeg på den mådE, kan se om der er nogen af de numre som bliver lyttet meget til. Dem sender jeg så ud i resten af verden. 

Hvis du er en udlandske radio og betaler for at benytte musik, er du velkommen at skrive til mig at du gerne vil have tilsendt musik. Jeg vil helst kun have min musik spillet på radio stationer. 

Jeg vil nu igen finde mere musik, jeg kan ud sende. Ellers måske jeg også vil lave nye indspilninger. Men på grund af energi krisen. Er jeg nok nød til at lave mine indspilninger om natten. Jeg prøver at spare på strøm og varme og har endnu ikke lukket op for varmen. Bruger lygte om natten, så der er virkelig gået spare mode i det. 

Jeg spiller solo jazz på Cafe Leo   fra på lørdag den 17 september 2022 og 3 måneder frem fra klokken 19-21

Skriv et svar