RUSSERNE FÅR BANK

Det er vist ikke nogen tvivl om. Det er kun et spørgsmål om tid så bliver de også smidt ud af af resten af af Ukraine. Det er også et spørgsmål om tid, før at de magthaver der sidder nu, altså Putin også bliver smidt ud. Vi ved at det bedste forsvar er angreb. Der er special styrker eller modstandsfolk, der nu operere på russisk territorium. Putin ligger som han har redt. Han har virkeligt ødelagt det for sig selv. Men på den anden side, så syntes jeg det er tydeligt, at vi må have et demokratisk system hos Russerne også. Oligakkerne skal levere alt det de har stjålet tilbage til det Russiske folk. Men det er jo vigtigt, at menneskerne selv handler på oplysthed. At der er noget presse, men det har de fuldstændig lukket ned der over, ser det ud som om. Det bliver de nød til at slippe løs. Jeg tror at den russiske ungdom godt ved hvor de skal få information fra.

Vi skal også huske at vi her i vesten også har et system, hvor vi heller ikke får alt af vide. Det var være før hvor magten og i sær de borgerlige sad ene på magten hos massemedierne. Men nu kan vi jo almindelige mennesker også få indflydelse, ved at skrive på de sociale medier. Eller for mit eget vedkommende at jeg har dette mit eget magasin.

Vi er på vej ind i en ny tid, hvor de traditionelle magthaver ikke længere har frit spille rum. Men hvor den almindelige befolkning, må blive bevidst om hvad der foregår. Det er også derfor jeg er en stor fan af Mette Frederiksen, fordi hun behandler alle med respekt og positivisme. Selvfølgelig er man også nød til at lave strategier og ikke alt bliver lagt frem. Politik er et spil og nu skal vi til at finde en måde alle kan være med i. Det er derfor vigtigt at vi har demokratiet, alle skal have indflydelse. 

Det bliver de alt så nød til at indse i Rusland, men det er vigtigt at Russerne selv tager del i den process. For det er menneskene derover der selv må forme sin politik. Jeg mener bare, at man godt kan bede Gud til at hjælpe dem med den proces. Det handler jo om at alle skal have det godt. Hvis de har det godt, så har vi det også godt. Så behøver vi ikke at bruge så mange penge på våben, krudt og kugler.

Jeg er hel sikker på at Gud godt vil være med i den proces. For Gud er kærlighed og jorden dør uden kærlighed. Vi skal alle være her på jorden, så vi er nød til at tale med hinanden om tingene. Men at have Gud med på side linjen er rigtigt godt syntes jeg. Men egoisterne skal reguleres, de kan desværre ikke finde ud af at gøre det selv, så må vores demokrati ind over. Men selvfølgelig skal vi aldrig opgive håbet, at de en dag, selv finder ud af hvordan.

Skriv et svar