Skindbuksen er genåbnet den 22 November kl. 12 2018

SKINDBUKSEN ER GENÅBNET 22 NOVEMBER KL 12

Skindbuksen et nu åben, som den eneste mini tv station  der var på pletten, kan undertegnet på FISCHERS KANAL og www.jfnmusik.dk dokumentere, at nu har det Københavns værtshus Skindbuksen endeligt  genåbnet.  Fuldstændigt som sin oprindelige udseende. Personalet og pianisten var blevet udskiftet. De var endnu ikke kommet helt i mål med menuen. Men jeg så at de dog havde en jule menu. Jeg havde regnet med at hele den københavnske presse var samlet om den historiske begivenhed, som jeg syntes det er, at netop det værtshus genåbner. Det er et af mine vandhuller og både det gamle personale og altså også de nye ser ud, at have bevaret den hyggelige omgangs tone.  En  ting jeg bemærkede at den meget venlige og nærmest højtidligt tone, der var i mellem de to tjener, når de talte sammen. Nå den ene sagde noget til den anden, blev det besvaret med et “Ja Tak”. Det har jeg godt nok aldrig hørt før.

KUNSTNER OG ANDET GODT FOLK.

Jo der var rigtig mange mennesker der støttede op om at det sted ikke måtte lukke. Det blev vist forsøgt taget op i borger repræsentationen  og der blev dannet en facebook gruppe som jeg selv deltog i, for at støtte op.  Ovenstående video er produceret helt på eget initiativ og er lavet udelukket med det henblik at fejre, at det er nu genåbnet og jeg har ikke på nogen måde nogen interesser i at reklamere for stedet. Jeg ser det som faktisk en kultur institution. Dette sted er blevet besøgt af mange kunstner og politiker igennem tiderne Jeg kender da en af kunstnerne, som tit har sin gang der. Nemlig Alex Fransi Hansen, som jeg netop mødte der og vi har i dag et lille samarbejde se min 2.hjemmeside www.kunstmedmusik.dk

SINGLEROCK

I den single forening jeg er medlem af www.singlerockcafe.dk benytter vi os meget a om sommeren efter at vi har været i Nyhavn og har spillet og nyt nogle enkelte genstande på på bolværket. Det er fast kutyme at når solen går på held, at vi ender netop på det værtshus. Jo vi siger tak for at det lykkedes at få åbnet det gamle værtshus igen.

Skriv et svar