Smertens barn

 

Denne video er mit smerte barn, den har virkelig drillet mig. Nu har jeg byttet traileren ud med den rigtige

Hvorfor er det smerte barnet… ja det ved jeg naturligvis ikke, men det har i mange år været sådan at når jeg skulle indspille den, så har der altid gået noget galt.Faktisk selv i denne video er jeg ved at rive brillerne af mig selv. jeg kan ikke lide at bruge ordet forbandelse, men måske er der tilknyttet en eller anden drille ånd til den.Sådan nogle har vinde hørt om før. Men at der er tilknyttet en sang, det har jeg ikke i min livs fantasi tænkt på kunne være en mulighed.

Men altså her er traileren til sangen som er skrevet i samarbejde med Henrik Rohleder, som ikke er her længere. Det at vi visualiserede os hvordan der så ud, der hvor Francisca boede. En eller anden søvnig og varm mexicansk støvet by. Der er ikke nogen af os der har været der, men måske var vi blevet inspireret af en eller anden spagetti westeren, der har løbet over skærmen i vores ungdom. I hvertilfælde forestiller vi os det unge par og deres kærlighed i kontrast til den frygtelig krig. Det er absolut ikke ud fra en rigtig historie, men helt i gennem fiktion. Det giver jo en meget større frihed at skrive en sang over.

Sagen er jo med udgangs punkt i det spansk mexicanske udtryk, forsøgt at ramme dette lands sjæl. Som jeg skrev tidligere så er det fuldstændig ren fiktion. Men jeg altid være fasisneret af det spanske musik og samtidig forsøger jeg at giv det et strejf af noget jazz. I det hele taget kan jeg godt at fusionere forskellige stil arter.

jeg kommer nok til at forhåbenligt at spille noget mere live musik og jeg håber at I som publikum bliver integreret i processen. Forstået på den måde måske at over sætte mine sange eller komme med ideer til hvor vi skal bevæge os hen. Men i skrivende stund ved jeg ikke helt hvordan vi skal gøre det i praksis.

 

Skriv et svar