“Snoren” en leg med billede og guitar

www.jfnmusik.dk Logo


Dette er igen en eksperimentering og leg med teknikerne, for dels at lærer og blive bedre til teknikerne. Håber at I kan lide den. I er meget velkommen med at komme med kommentar.

Jeg udgiver igen musikvideoer og andre videoer. Jeg arbejder jo stadig på et julestykke og jeg er i dag så meget færdigt med det at jeg nu har fået sat alle de forskellige tegneserie figurer op og så det er en stor vigtigt ting. Nu skal jeg bare lave finish. Jeg kommer nok ikke uden om at skulle lave flere tegninger til. Jeg skal tegne noget inde fra slottet. Jeg håber ellers jeg kan finde de billeder som jeg har taget fra Crstiansborg eller var det på amalienborg jeg var på, det var i hvertilfælde en meget flot kongelig sal, som helt klart kan bruges  denne her video.

Men altså den oven stående video er altså også noget man lærer en masse af. Vi arbejder jo stadig også på en musical, hvor vi stadig arbejder med selve manuskriptet. Jeg har Mette S med og hun vil have at tingene skal være gennem arbejdet og det er jo fantastisk at arbejde med en professionel teater menneske. Det lærer man en masse af. Jeg har jo altid ment at det at lave manuskriptet er jo faktisk der hvor hele grunden til produktet lægges og det er også der hvor meget af det kreative også finder sted. Selv om i den ovenståen jule eventyr som jeg arbejder pt med, så har der også været en masse kreativitet inde over i processen. Der har været tegninger der skulle laves og det kan der stadig godt komme, når jeg nu skal til at lave baggrunden.

Men håber altså at du vil nyde min video herover

Skriv et svar