social kapitalisme

jeg har tit tænkt på hvad man skal kalde den form for socialisme jeg nok er tilhænger af. for jeg ser ikke noget modsætnings forhold i at vi har virksomheder der skaber arbejdspladser, der skaber velstand til os alle. Heldigvis har vi i dag en regering, der kan favne det hele. Vi er et samfund, der fakstisk støtter op om alle. Selv virksomhederne, som I årevis godt hjulpet af de blå, har indtjent til sig selv. Her under Coronaens indtog, så vi virksomheder der var omstillings parate. selvfølgelig også ud fra et profit motivation var de hurtig om at omstille sig. Men et stort firma som Mærsk sørgede for at der blev skaffet værnemidler til Danmark. Ved simpelthen at flyve over og hente det i Kina.

Men desværre er der også mange skurke i hobbitter, som det vist oven i købet var venstres egne ord og oveni købet vist kom fra en leders egne mund. Men hvor det desværre lyder hult, da de selvsamme personer er fedte ind i sager om støtte til fiskeri baroner eller kvote konger, eller mink. og stor bønder. Eller på kvote fiskekonger var enkelte stor finas i fiskeriet der sad på en rådig på en del af markedet. Vi ser igen med minken. Hvor det også kom frem at de penge, der kom ind, lige frem har været med til at finansere partiet venstre. Man forstår bedre deres hidsighed, som de har ført debatten med på de sociale medier. Man forstår bedre deres nidkærlighed for at bibeholde den magt og indtjening de sikkert hidtil har fået.

Men det som er tydeligt nu efter som at maskerne, er ved at falde. For de mest højer drejet skribenter på Facebook, er i deres iver og på grund af manglende saglige argumenter fuldstændig kommer til at blotlægge sig selv. Det kan faktisk ses for enhver, hvilke skurke og forbryder der har skjult sig bag masken. I deres iver og raseri fuldstændig glemt det skjul de har levet så trygt i mange år over Jylland, at det sket ikke har kunne ses her over fra Øst danmark. Men Coronaen har været med til at afdække denne illusion, det har bestemt været godt.

Faktisk er det en global tendens Vi har lige set det i USA med Trump og tydeligt så vi lige ved Bidens indsættelse, hvordan en gruppe mennekser som levede eller lever i en hel anden verden forsøgte at kupe sig til ved at direkte angribe en demokratisk institution. Det har vi dog ikke set her i Danmark, men mon ikke vores efteretningstjenester holder et vågen øje med.

Jeg tror vi er ved at komme ind i en ny tidsalder. Vi skal og vi er tvunget til at skulle gøre tingene på en anden måde. Det er på i virkeligheden alle områder. Naturen og vi almindelige mennesker har nu fået noget at skulle have sagt. Vi er ved allesammen, at skal vågne fra en slags torerose søvn til en ny virkelighed og vi har en chance for at lave en ny orden her i verden, hvor vi alle er vinder. Vi skal have nye holdninger og indstillinger. Det gælder altså også naturen, som har sat den mindste soldat i gang med at bekæmpe os nemlig Corona virusen til at bekæmpe os mennesker. Det hele hænger sammen. Heldigvis er internettet opfundet og vi kan gøre tingene på andre måder. Vi behøver ikke længere i virkeligheden skulle flytte os fra vores hjem, men arbejde hjemmefra.

Mit eget lille magasin, som du lige nu læser i, er også et ret godt eksempel på hvad der får mig til at gøre som jeg gør. Jeg tjener nul kroner på det her projekt. Men jeg laver musik som er gratis at høre, måske også let at stjæle. Men jeg udgiver stadig gratis. fordi jeg har den filosofi, at jeg får en masse fra mit samfund, så må jeg også give noget igen. Jeg mangler bestemt ikke noget på det økonomiske. Jeg har dejlig lille lejlighed på en af de bedste adresser i København, har kolonihave hus, og er med i delebilsordning og kan komme ud og køre i lækre billige biler. Jeg overvejer om jeg skal købe en lille autocamper eller et bil jeg kan sove i.

Det har bestemt ikke været nogen dans på roser for at komme her og er det stadig ikke. Jeg har ikke noget familie, de har vendt mg ryggen. Det er jeg ked af. Jeg vil ikke i nu komme ind på det. Men faktisk hænger det samme om alt det andet jeg eller beskæftigere mig med og vi kommer tilbage til hovede historien om hvorfor jeg er en der bakker vores statsminister og vores regering så meget op som jeg gør.

Det er den politik der er årsag til at jeg kan havde det så godt i dag og derfor må jeg støtte op omkring det. Men jeg foretrækker at være uafhængig. Jeg er ikke medlem direkte af noget parti, men jeg er absolut ikke på de borgelige side og kommer der heller aldrig.

Skriv et svar