Ny musikvideo januar 2021 fra www.jfnmusik.dk

video af mine udgivelser i januar 2021
Den video som er udkommet eller udkommer her og på Facebook. Er en en samling af 3 melodier, som jeg har udgivet i Januar 2021. Jeg har jo fået mig et fedt videoredigerings program, som jeg er ved at lære at kende. Derfor så prøver jeg dog at lave noget, som kan give en oplevelse for seeren. Jeg har altid været meget vild med pang farver. Jeg er ikke helt i mål med det. Men jeg håber at ved at eksperimentere med det at jeg opnår en bedre kendskab til det her fantastiske medie. Desuden syntes jeg mit specielle musik, som jeg godt kan lide at lave får det rigtige udtryk. Sådan at det står fint i forhold til hinanden. Musikvideoen bliver også udgivet på min You Tube kanal “Fischer kanal” Jegt tror nok at jeg vil forsøge at lave en video om måneden. Men til gengæld at lave dem længere. Det er ikke alt der udkommer på Facebook. Men en gang i mellem vil jeg sende noget ud der også. Jeg håber I syntes om resultatet og husk at besøge mine sponsorer eller støt direkte via ved indbetaling af beløb. Find kontakt data her på siden. Eller del mine videoer på Facebook, er en rigtig fin støtte.

Skriv et svar