“Sommer”-musikvideo-præsentation

Min nye musik video “Sommer” Det er faktisk en ældre musikvideo, som jeg lavede tilbage i 2016. Der kommer løbende ældre videoer, som ikke er udgivet i nu. Jeg håber at I alligevel nyder den i sær nu her i skrivende stund ligger sne ude på gaden og bilerne. Der er lidt små fejl i videoen, hvor jeg syntes at speaken er for høj. Men alt i alt en fin video med noget “gang i den” musik. Selve billedet herover er ikke fra min video, det må være kommet med når Google eller YouTube laver overgange fra andre videoer. Husk at se min søster webside www.kunstmedmusik.dk

Jo i “Sommer” er der en masse dejlige sommer billeder i. Det er jo sådan med alt kunst eller hvad vi nu skal kalde det, en lære proces. Det tager tid at lærer et nyt medie at kende. I sær når jeg ikke har nogen til at spørge om råds, men må bare springe ud i det. Jeg syntes at jeg på den måde får præsenteret nogle af mine bedre billeder. Jeg bruger jo også det at tale ind over min musik. På den måde kan man nogen gange også lige få fortalt noget så man ikke behøver altid at skrive det.

vejret er så godt. Når det i virkeligheden skyldes klimaforandringer Så kan man jo sige, at det er ikke helt fint med al den sommer. Men vejret er jo så godt varmt her hos os, at nu kan det betale sig at lave vin. Der er nogle fordele ved at være et lille land som vores da vi hurtigere kan omstille os. Jeg tænker her på skovbrænde. Jeg mener at have læst et sted at vi risikere ikke de skovbrænde der er f.eks. i sverige. Fordi vi hurtigt kan inddæmme ilden.

Skriv et svar