Min 2. youtube live udsendelse af Jan Fischer-Nielsen

www.jfnmusik.dk logo

Ja det var så min 2. live udsendelse. Her på siden, er der større chance for at man kan forstå hvad videoen handler om, da der er mulighed for at man kan oversætte til faktisk alle sprog. Men musikken er faktisk bare lavet i formiddags den 250318.  Jeg er inde i en test periode, så det er ikke mine rigtige sange der kommer ud nu. Jeg håber at man bærer over mig i den her tid. Men det er også utroligt interesant at det kan lad sig gøre. Selv om jeg nu stadig foretrækker at bare at lave live videoer, så kan det på et tidspunkt være meget interessant at også at skrive alle de her ord. Det er altid spændende at skrive nogle ord til disse videoer. Jeg kan huske med den her video at jeg var ret nervøs, da jeg lavede den. Men man kan godt komme til at forstille sig at der er mange der ser på den mens man laver det, men det er der ikke. Jeg kan huske for nogle år tilbage da det var helt nyt at lave direkte udsendelser, der gjorde jeg det ret tit på noget der hed periscope, som jeg faktisk stadig vil kunne bruge, men som jeg ikke gør. Det går også rigtigt fint ud til hele verden. Jeg havde faktisk mange på på en gang. Men jeg syntes faktisk det er sjover at lave det her på den måde. At jeg kan skrive en god historie til mine videoer. Jeg syntes jo det er sjovt at skrive, men en af mine venner har lige sagt at mine tekster er guf for en Dansk lærer. Fordi jeg har nogle sjove tekst formuleringer, tror jeg det var det han sagde. Men min holdning har jo altid været sådan, at folk kan bare kopier min tekst og redigere den og sende den tilbage til mig i rettet tilstand.

Skriv et svar