Kunst i April 2018

www.jfnmusik.dk logo


https://youtu.be/CP1vPJFdnIQ

 

Kunst i April 2018

Har jeg kaldt den her video. Det var ikke fordi at jeg har lavet billederne i April, men mere fordi jeg har lavet videoen i April. Som man vil kunne se på mine billeder, så bruger jeg mange og stærke pang farver. Jeg er helt vild med, at også at lave mønstre og lægge farver på og bruger computer på at lave mine billeder. Jeg syntes, det er er en fed måde at lave billeder på. Det er en gamle PC jeg arbejder med. Med et meget enkelt tegne system. Jeg er godt klar over at der er kommet bedre systemer og jeg har også tænkt mig at få fat i de systemer på et tidspunkt. Men for mig er det vigtigere at lave et indhold først. Jeg har ikke det problem som jeg ser mange af mine rigtige billede kunster, at hele deres lejligheder er fyldt med store rammer med malerier på. Det behøver jeg ikke.

EN NY GOD IDE

Billederne bliver jo også brugt i mine mange musikvideoer. Jeg finder hele tiden på nye ideer, at bruge min kunst i. Faktisk mens jeg sidder her og skriver, sidder jeg får jeg en god ide. Det er jo ikke alle mine ideer, der bliver realiseret. Men det er altid fedt, at få nye ideer,  og så arbejde hen mod og realisere det. Så den ide jeg sidder med nu er meget interesant også forde, jeg tror at det overhovedet ikke findes i nu. Da jeg var ung fik jeg den ide, at det måtte komme et system, hvor man kunne gøre det jeg sidder og gør nu. At man kan lave billeder og musik ud.

STREG TEGNING

Jeg vil nok på et tidspunkt arbejde mere med en slags stregtegning. Jeg vil ikke bruge så mange farver, for der ligger også nogle spændende muligheder at lave et mere spændende udtryk. Jeg vil lave nogle eksperimentelle videoer på et tidspunkt og derfor vil man kunne se om jeg kan få lavet, det så spændende som muligt.

Skriv et svar