The spooky wood

www.jfnmusik.dk logo

The spooky wood

Det er vinterbilleder med noget spooky musik til. Det er fedt at også at lave noget i nærmest sort hvid, hvor det ikke er så mange farver. På den måde får jeg også vist min lidt mere mørkeside i mit udtryk. Det er rigtigt fedt.Jeg tror det er vigtigt at man også viser den mere mørkeside på en smuk måde , hvis I forstår hvad jeg mener. Det er vigtigt med en ballade mellem de to sider også forde det kan give det positive mere relief, eller karakter.

Når man går ude en vinter dag  i els skov, så oplever man stilheden. Hvis det er frost vejr og man træder i sneen, og det har først tøet og så er det blevet frost igen, kan det godt have en knassende lyd, når man træder. Eller hvis det netop søer og vandet dropper af træerne især når der kommer et vindpust. Hvis man så samtidig går lige under et træ risikere man at blive ramt af dråberne.

På et eller andet plan savner jeg det gamle kamera, hvor det sorte hvide udtryk også havde nogle spændende vinkler. Jeg kunne i det hele taget godt tænke mig at arbejde på den måde også. Men når man nu er alene om det hele, så er det ikke sikkert at jeg får lavet det. Jeg er helt sikker på at mit kamera også kan fotografere i sort hvid, håber jeg en dag jeg får tid til at finde ud af det. Men der er så meget andet jeg er nød til at være mere opmærksom på

Jeg har også eksperimenteret med at lave noget dyster musik, som har et klassisk udtryk. Jeg syntes der kommet et stykke smuk musik ud af som fint passer til de stil fotos jeg har brugt i den her video. Det smukke dystre musik kommer helt i sit es her, syntes jeg

 

Billeder af vinter kulde

Skriv et svar