Nyheder fra jfnmusik.dk

www.jfnmusik.dk logo

I videoen oven over fortæller jeg om forskellige ting

Jeg spiller med Just in time til en pris overrækkelse i form af en teater flise der bliver nedlagt på fredriksberg alle på fredag den. 8 juni 2018 klokken 15.

Bandet Just in Time Jazz som jeg spiller bas i kan som altid kan opleves fast en gang om måneden på Jernbane Cafeen i  Reventlow gade 16 lige ved Hovedebane gårdens bag indgang. Skråt overfor. Vi spiller den 2. mandag i måneden

Jeg fortæller lidt om mine Alex Franci Hansens at man kan købe plakater af ham på www.kunstmedmusik.dk og hvis man er kunstmaler man kan se hvordan musik videoerne kan komme til at se ud. Vi sælger hans billeder både som almindelige plakater og som almindelig tryk. Bestil billederne på www.kunstmedmusik.dk og så tager vi af det videre arbejde med dem.

jeg foræller lidt om et fantastisk teaterstykke jeg var inde at se på Husets teater på Halmtorvet. Der hed: “Den Grønlandske Mand” jeg citere:”ANGUTIVIK er hudløst og rammende teater om den moderne grønlandske mand. I scener med musik, dans, monologer, latter og gråd rejser vi ind i hans sind. Det handler om sex, politik, om livet og døden. Om hns kærlighed til naturen, til storbylivet, og til kvinden.

Det er nyskabende, insisterende og kærligt performanceportræt til og om den moderne grønlandske mand.”

Stykket var udført på Grønlandske med Engelske oversættelse projekteret op på væggen bagved. Det var udført af 4 fantastisk dygtige skuespiller, som ramte plet med deres personlige udtryk udtrykt i både krop, sprog og sang. Dette stykke vil jeg anbefale at man ser.

Sørg for at blive følger på min Youtube kanal, sådan at du altid kan følge med hvornår jeg laver udsendelser ud over mine faste sende tider, som jo er onsdag og fortrins vis om lørdagen. Det er vigtigt at du er følgere eller subscriber, som det jo så smukt hedder på Engelsk

 

Skriv et svar