Tillykke Mette

socialdemokratiet

GARDEN

Ja endelig lykkedes det Mette Frederiksen, at blive statsminister. Jeg var over som det fremgår af videoen på Amalienborg og fik mig en rigtig god plads lige ved siden af Danmarks radio og de rigtige journalister. Jeg stod og talte med en gamle Garder, der nu lavede foto reportager for netop Garderne. Jeg fik desværre ikke hans navn, men han havde været befalings mand eller noget i den retning. Men han fortalte mig lidt om hvordan det var at gå der som vagt. I de dage han havde været der, havde de ikke nogen radio kommunikation som de i dag har og kunne ikke bare lige kalde kalde op, hvis der var noget.

24 TIMERS VAGT

Det er en 24 timers vagt, hvor man dog skiftes til at gå vagt og det er bestemt ikke nogen hyggelig tjans. Man gik et par timer og så ind og sove og så ud igen. Hvis en alarm gik, ja så var det alle mand der skulle ud og undersøge hvad der var galt.

KOMUNIKATION

Men i dag er det som sagt dog lidt letter at være vagt at de kan kommunikere. Man kan faktisk godt få en afløsning på hvis man skal på toilettet, så er det bare om at kalde op og der kommer så en afløser, men mon ikke man bliver bedt om at gå på toilettet inden en vagt?

DEN NYE SOCIALDEMOKRATISKE REGERING

Nå men tilbage til den nye regering. Jeg fik som sagt en rigtig god plads, det var en smugle koldt, forde der var skygge der og jeg havde ikke fået min jakke på. Jeg kune sagtens have været gået hjem og hente en ny, men jeg valgte at blive der. Jeg fik talt med flere af de kendte tv2 speakers. De var bestemt meget venlige og fortalte at jeg bare kunne gå helt tæt på hvis jeg ville. Så det gjorde jeg jo.

så vi ventede rigtig længe og heldigvis var der de journalister jeg talte med. Jeg talte også med en journalist fra Berlinske, som have bemærket mine røde seler og spurgte ind til dem og ja jeg svarede da også at det også var med til at fejre dagen, plads at også at holde bukserne oppe. Faktisk en ret smart indretning.

Men efter rigtig lang vente tid kom de endelig ud. Mette F. havde jeg faktisk meget svær at se, men heldigvis kom mange af de andre nye ministere helt ud til der hvor jeg stod. Jeg fik sagt Tillykke til Bødskov og han svarede venligt. Så det var da en stor oplevelse. Jeg syntes også der kom nogle ret gode billeder ud af det. De er godt nok noget rystet. Men det er jo også derfor at de professionelle har støtte stativer for at holde kameraet i ro.

EN KLOG REGERING

Men nu har vi endelig fået en ny regering. jeg syntes bestemt det er godt og klog måde at de har lagt tingene frem på, ved at lave de papir, som kun fortæller noget om en ny retning. På den måde slipper de for hele den løfte bruds diskusion, som de borgerlige brugte en masse tid på ved Thorning regeringen. Selv om de prøver, men jeg syntes ikke det rigtig vil lykkedes med det.

I det hele taget det papir, er jeg faktisk helt enige i alt hvad de har nedskrevet i det. Det man må huske på at vi lever i et demokrati og alle samarbejder med alle. I stedet for den gamle måde hvor man kun kunne skyde på de andre i stedet for at komme selv med løsninger. Det syntes jeg at det her er et forsøg på at gøre det på en helt anden måde og det virker forfriskende. Så igen tillykke til Mette og de andre og endelig bliver vi fri for at hører på Venstre og DF

Skriv et svar