dramaet på amalienborg og et sørøver sejlskib til salg

Som mange af mine venner ved at jeg er stadig i gang med en kur hvor jeg forsøger at smide lidt kg. Jeg er stadig ikke i mål og derfor går jeg noget der hedder power walk hver dag. Jeg har altid mit kamera med, hvis der skulle ske et eller andet spændende.

Jeg bor jo næsten ved siden af Amalienborg og starter næsten altid at smutte den vej over. Man kunne jo håbe at hun gav  eftermiddags kaffen en dag. Nå men jeg gik der over og pludselig kom en politi bil forbi med fuld udrykning og standsede på slotspladsen. Der var to kvindelige politifolk i og de rendte over til vagterne. Det kan I jo se på videoen. Samtidig kom dronningen ud af der hvor kronprinsen og kronprinsessen bor med hornet i bund. Jeg stod selv i midten ved rytter statuen med fuld fart over til sig selv. Det virkede lidt underligt, at det skal gå så hurtigt at de skal vel kun køre 100 m. Nå men sådan skal det gå til.

www.jfnmusik.dk/Dramaet på Amalienborg og et sørøver sejlskib

Jeg gik videre og gik ned til inderhavnen og når man går ned langs havnene kommer man forbi et virkeligt smukt sørøver skib.Jeg faldt i snak med ham og han har det flotteste skib, man kan tænke sig. Det ligner et rigtigt lille sørøverskib. Når I har set min video færdig, så tag og besøg hans hjemmeside, der er en video, hvor man også ser det inden i.. Det er rent luksus og det er til salg og man får både skib og plads i havnen se www.tanimara.dk

Skriv et svar