Sunday night blues

Dette er en ny tune, eller den er indspillet for unge år siden. Hvornår det kan jeg ikke huske. Men jeg syntes den her er ret fed, så nu skal I andre også høre den.

Sunday nights Blues af Jan Fischer-Nielsen

Det skal forstille sig som natten til søndag, det er ideen med melodien. Jeg er helt sikker da jeg indspillede den var en lørdag nat. som sagt hvornår står hen i det uvisse

Lidt om hvad der ellers også sker.Jeg regner med at jeg får en webshops og kører. Denne gang skulle det gerne blive med forskellige varer. Jeg samarbejder med en foretning MoiAziza i Sølvgade, som har lavet den første prototype med min t shirt, med mit logo på. Jeg håber at hun kn levere en masse varer der skal starte med at køre gennem min shop med mit logo på. Hvis andre der læser dette også kunne anke sig at levere varer til shoppen, må man gerne skrive til mig på jfn@jfnmusik.dk. Jeg sørger for at nyhederne kommer i mine videoer, samt er jeg medlem af forskellige udenlandske grupper, hvor der er rigtigt mange mennesker tilknyttet. I sær USA og Europa er de grupper på Facebook Jeg er også blevet medlem af en gruppe i sydafrika, ed over 100.000 personer i.

Jeg regner også med at komme til at samarbejde med en anden brugskunst producent i sølvgade. Hvorfor ha din egen webshops, når du bare kan lade det gå gennem min. Jeg vil bruge drop ship systemet, så du selv må sende din varer direkte til slut kunden. du får forbindelse med webshoppen og må selv styre alle former for reklamationer. jeg vil sørge for at dine varer enten bliver beskrevet og kommer med både i mine lydfiler og videoer. Så det du skal bare sørge for at sende mig billeder eller video af din produkter

Sunday Tune 2103211259 af Jan Fischer-Nielsen

Her over lidt bonus materiale, jeg fik lige lyst til at lave den hel lille melodi her over

Skriv et svar