fischer og weirsøe´s nye musik video: miss lyall

Fischer og Weirsøe: Miss Lyall

Her er vores nye video. I går kunne jeg ikke fide videoen, men heldigvis dukkede den op igen. Der er jo et ret stort arbejde at lave en sådan video. I sær også forde , at programet er helt nyt for mig.

Nå men heldigvis lykkedes det. Jeg syntes at min makker Bodil Weirsøe har ramt denne smukke irske melodi rigtig godt. Samtidig har jeg selv fået mit nye akkompagnement til at fungere syntes jeg selv. jeg er gået væk fra direkte at spiller bare akkorder, men at lave en melodi nede under det smukke spil. Jeg ved ikke hvad i syntes, men jeg syntes faktisk at det irske musik får et nyt gear at bevæge sig i. Det kan godt være, at der er folk der siger at sådan spiller man ikke irsk. Ind til at jeg for et år siden før Corona krisen, mødte jeg en vaske ægte fyr fra irland, der spille på nøjagtig sammen måde. Det var en utrolig befrielse, at opleve at så var jeg bestemt ikke galt på den. Jeg mener han sagde noget med at udvikle musikken og det er helt på den sammen mening jeg også har.

For 11/2 år siden da jeg fandt ud af det, spillede jeg i 30 timer i 3 dage med det resultat at jeg fik så ondt i armen, at jeg var et helt år før at det slap rigtigt. Nu har jeg gjort et eller andet galt med den anden arm. den har nu det sammeproblem.

Nå men jeg håber at I vil nyde denne video og vi håber at Fischer og Weirsøe kan komme ud og optræde for jeg med blandt andet det her nummer I ville kunne høre med os. Skriv til jfn@jfnmusik.dk eller ring 23833771 hvis I vil ha os ud og spille.

Skriv et svar