godt gået mette

( fortsat fra Mette Frederiksen på Facebook )…..bevæger os ind i den nye spændende tid som jeg ser kan komme hvor Danmark kan komme til at spille en hovederolle omkring en masse ting. Jeg selv kunne også godt ha en rolle at spille i den fremtid i sær hvis jeg får midler til at gennemfører mine andre dele af mit internet projekt. Jeg er.gang i at udgive udgive mit musik Jeg har vildt meget musik. Jeg har selv indspillet en forfærdelig masse, der er klart til at blive udgivet.Der kunne godt være 10 bands der også var med til at udgive det. Måske virkeligt af den kæmpe,talent,massevi har i det her samfund kunne komme med i mit projekt. Men jeg er nu i gang med at lave en webshop. Jeg har fundet en metode til at mine bands ville kunne tjene penge, at det igen ville kunne betale sig at udgive musik….men lidt tilbage til det med med Mette Frederiksen. og det med hendes oplukningen, som jeg altså ser som en anelse dumdristigt, det kan være at det er der de blå har været med inde over, at de ikke kunne tøjle deres frustration over at i virkeligheden at være sat uden for indflydelse Jeg ser det også som et super godt politisk håndværk. Den kan kun tilfalde Mette Frederiksen, det er altså hende der sidder ved bordenden og styrer løjerne. 

Og så skal vi altså ikke glemme en ualmindelig stor faktor nemlig os Dansker.Det er i høj grad også os dansker der spiller med i det. Det er en kæmpe del af Danskerne, der virkelig forstår hvad det her handler om. Undskyld udtrykket, men vi ER PISSE GODE!!!Det er utroligt vigtigt, at vi husker at rose os selv. 

Det tegner sig godt for fremtiden. Jeg er sikker på at der er masser i erhvervslivet, der sagtens kan se en fordelene  her med at vise samfundssind, at vi kan blive et super lykkeligt land. Ikke kun for de få i toppen, men os alle sammen. Hvis især, at jeg får mine sidste dele af mine plan udført. …..jeg har allerede tænkt at jeg skal have lavet en fond, så at mit firma heller ikke bliver en ny ualmindelig rig mastodont, hvad jeg sagtens kan komme til at blive, men som jeg har lavet en aftale med Gud at halvdelen af det jeg regner med kommer ind her skal gå til det danske samfund. Hvis mine arvinger ikke makker ret ja så skal de kun ha 10 procent og 90 procent skal falde til samfundet. Men der bliver helt klart råd til en makrel mad også til dem.Men der er vildt masser af arbejdspladser i min plan så vi alle bliver super rige, hvis vi vælger det, hvis vi ikke lige laver en fond der rækker ud til hele jordens befolkning…..så vi……. fortsættes.

Skriv et svar