Lidt nye udgivelser januar 2021

Dansing pop

Tirsdags jazz

Kærlighed, ja jeg tror det var Kærlighed

4 November 2009

Omø Balkan Tune

Så udgiver jeg lige lidt musik. Det er jo en god anledning til at høre på mit musik her i den her tid, hvor mange af jer er hjemme bage de tykke mure, i beskyttelse for de vemlige små fyre, der kalder sig Corona. Nu når jeg lige er i gang med at skrive om dem, så vil jeg altså opfordre jer til og i sær jer børne familier, der tager på kælke bakken, at man også der skal sørge for at holde afstand. Jeg kan sagtens forstå, hvordan man har det når man ser sne, så er det bare ud og kælke. Jeg tror nok, det var sådan jeg også tænkte da jeg var barn. Man tænkte ikke på om man frøs. for det var bare vildt sjovt, at kælke og det kunne gå vildt stærkt ned ad bakken. Man glemte alt omkring sig og det var vildt sjovt.

Men det var også dengang der, hvor man meget let kunne være udsat for virus, de var bare noget mere milde dengang. Det gik ikke ud over vores bedste forældre, det gik mest ud over sig selv, at man skulle ligge et par dage i sengen. Men så slap man for at gå i skole. Det var jeg ikke vild med den gang.

Men i dag, ja der er det altså vigtigt ikke at parkere hjernen hjemme på knage rækken, sammen med huen man skulle have haft på, så havde man ikke frosset, så meget om ørene. Jeg håber at I passer på jeres børn og faktisk også på jer selv, så I undgår at få den farlige sygdom. Faktisk skal I blive hjemme og derfor er det jo godt I er landet på min side og hører de nye udgivelser, jeg sender ud nu. Husk også at besøge mine sponsorer, der kunne jo også være og I faldt over et godt tilbud.

Skriv et svar